HomeZANIMLJIVOSTI4 GODINE STARIJA OD NJEGA I IZGLEDA KAO BOMBA! Filip Petrušev u...

4 GODINE STARIJA OD NJEGA I IZGLEDA KAO BOMBA! Filip Petrušev u vezi sa zgodnom Tianom – prati ga na svim utakmicama!

Zapanjujući pojedinac plave kose pokazuje nepokolebljivu podršku srpskoj reprezentaciji.

Nakon spektakularne igre protiv Litve, košarkaška reprezentacija Srbije izborila je plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Usred mnoštva vijesti o njihovim sportskim uspjesima, postoje i izvještaji koji zadiru u osobne živote članova tima.

Filip Petrušev, bivši košarkaš Mege i Crvene zvezde, plijenio je pažnju ne samo impresivnim nastupom u četvrtfinalu, već i osobom po imenu Tijana.

Filip je već duže vrijeme u romantičnoj vezi s Tianom Šumaković (27). Tiana je četiri godine starija od Filipa, a njihova veza nije prošla bez komplikacija. Ranije ove godine par je doživio značajnu dramu tijekom odmora na Rodosu.

U mjesecu srpnju ove godine javno je objavila video u kojem je otkrila kako se srpski izletnici “guše u dimu” i čekaju pomoć koja nikada nije stigla. Tiana je opisala kako su turisti morali bježati 10 kilometara od plaže kako bi izbjegli vatru i dim te su bili prepušteni sami sebi. Tiana je uz svoj video stavila i fotografiju na kojoj je sa srpskim košarkašem.

Lijepa plavuša godinama je stalno prisutna na Filipovim utakmicama. Ona mu pruža nepokolebljivu podršku i ohrabrenje. Osim toga, aktivna je na društvenim mrežama, gdje često dijeli videe koje je snimio njezin viši i snažniji partner.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments