HomeZANIMLJIVOSTI4 ZNAKA ODAJU ŽENU KOJA VARA MUŽA ILI DEČKA: Dr Margarita objasnila...

4 ZNAKA ODAJU ŽENU KOJA VARA MUŽA ILI DEČKA: Dr Margarita objasnila koje GREŠKE sve prave, uočićete ih vrlo lako

Pažljivom pažnjom moguće je identificirati četiri pokazatelja nevjere kod žena. Obratite pažnju na ove znakove i lako ćete ih prepoznati.

Kad žene posumnjaju da im je partner nevjeran, sklone su se oslanjati na svoju intuiciju. Nasuprot tome, muškarci veći naglasak stavljaju na objektivnije dokaze nevjere. Istraživanja su pokazala da se najveći broj slučajeva varanja događa u profesionalnim okruženjima, a taj se trend odnosi na oba spola.

Psiholozi su identificirali određena ponašanja koja mogu ukazivati ​​na to da osoba vara, kao što je primijetila ruska psihologinja Margarita Alekseeva. Ne radi se samo o smanjenju vremena, već o suptilnim promjenama u njihovim uobičajenim obrascima ponašanja koje i muškarci i žene pokazuju kada varaju. Ove su promjene često neprimjetne drugima i potrebno je pažljivo promatranje da bi se otkrile.

Doživljaj osjećaja krivnje česta je pojava.
Prema njezinoj perspektivi, upuštanje u nevjeru može kod žene izazvati osjećaj grižnje savjesti. Posljedično, ona može pokazati pojačan osjećaj suosjećanja i pokazivati ​​uočljivije reakcije na obiteljske događaje. Međutim, postoje slučajevi kada se može odvojiti od razgovora i izgubiti u svojim mislima.

Ako žena odluči biti nevjerna svom partneru, vrlo je vjerojatno da će napraviti značajne promjene u svom izgledu. Te bi promjene mogle uključivati ​​uočljiviju šminku, provokativnije odijevanje i odabir primamljivijeg donjeg rublja.

Žene koje počine preljub često pokazuju znak da su ravnodušne ili bezbrižne za stvari koje bi obično izazvale snažne emocije. Ovo se ponašanje obično opaža kada je afera znatno uznapredovala, a žena nije sigurna kako dalje. Psihologinja je istaknula da u ovoj fazi žena može osjećati da je situacija izvan njezine kontrole, a muškarcu koji je uključen možda nedostaje motivacije ili snage da to riješi. Stav koji se često usvaja u takvim okolnostima je: “Što god se dogodi, dogodit će se.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments