HomeNOVOSTIBIH"OVO NEĆU NIKADA ZABORAVITI": Dodik ispričao šta su ga pitala djeca iz...

“OVO NEĆU NIKADA ZABORAVITI”: Dodik ispričao šta su ga pitala djeca iz vrtića u Prnjavoru

Kako kaže, to se desilo na jednom od skupova, na kome je bio u funkciji člana Predsjedništva BiH.

Odlazeći član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik ispričao je anegdotu koju je doživio u Prnjavoru.

Dodik je, gostujući na TV K3 u emisji “Stav”, ispričao detalje susreta kojeg je imao sa djevojčicom i dječakom iz vrtića u Prnjavoru.

Kako kaže, to se desilo na jednom od skupova, na kome je bio u funkciji člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

“Ovo nikada neću zaboraviti. Na jednom skupu sjedili smo u prvom redu i pritrčala mi je djevojčica po imenu Anđela. Mislim da je imala četiri godine. Diskutovala je samnom lijepo i ozbiljno. Pitala me kako sam, jesam li umoran, kako sam došao, jesam li došao helikopterom… Rekla mi je da bi voljela da se vozi helikopterom, a ja sam joj odgovorio da ću naići jednom da je provozam”, počeo je priču Dodik.

U jednom momentu mu je, je kako kaže, prišao još jedan dječak od šest godina.

“Rekao je da se zove Mateo. Sjeo je na stolicu do nas. Pošto je Željka (Cvijanović) izašla na binu, pitao me: ‘A šta je ona, a šta si ti?’. Anđela mu je odgovorila: ‘Kako ne znaš, on je šef, a ona je šefica’. Nakon toga Anđela je otišla majci, a Mateo mi je uputio ozbiljno pitanje: ‘Mogu li te nešto pitati?’: Ja rekoh, hajde. A on će: ‘Kad će se završiti rat u Ukrajini?'”, ispričao je kroz smijeh Dodik.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments