HomeHRONIKAIZGUBIO BITKU ZA SAMO 4 DANA: Sin Enesa Begovića bio je primljen...

IZGUBIO BITKU ZA SAMO 4 DANA: Sin Enesa Begovića bio je primljen u bolnicu u TEŠKOM STANJU, lekari se borili protiv BAKTERIJE

Amir Spahić, 30-godišnji sin Enesa Begovića, preminuo je u utorak u Sarajevu.

Amirov otac, poznati bosanskohercegovački pjevač, ostao je s Amirom do njegovih posljednjih trenutaka. Uzrok Amirovih zdravstvenih komplikacija, kako se neslužbeno doznaje, bila je bakterija pronađena u njegovom organizmu. U subotu je prebačen u bolnicu, gdje je proveo četiri dana prije nego što je preminuo. Liječnici su se hrabro borili, ali se na kraju pokazalo da je bolest previše teška da bi se nadvladala.

Prema posljednjim dostupnim informacijama, može se zaključiti da je Armin boravio u Sarajevu i da je obnašao dužnost u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine. U trenutku odlaska od njega su se oprostili ministar, brojni prijatelji i očevi kolege. Ogromna priroda tragedije ostavila je te pojedince bez riječi.

Kada je čula vijest, pjevačica Elvira Rakić, koja im je bila kuma, odmah je dojurila u njihovu kuću.

Enes trenutno ne može govoriti niti obavljati bilo kakve poslove, što je nevjerojatno teško i uznemirujuće za sve uključene. Dogodila se ogromna tragedija koja je povezana s bolešću o čijim specifičnostima ne mogu govoriti. Unatoč mojoj želji da elaboriram, ne mogu to učiniti. Enes je bio izvor sreće i optimizma za sve članove naših obitelji.

Pjevačica je, emotivno i uplakana, izrazila nevjericu u Enesovu sposobnost da izdrži iskustva s kojima se suočavao u proteklih mjesec dana.

Dobivena je potvrda da se Armin, koji je preminuo, spremao postati roditelj sa svojom partnericom.

Neutješna Elvira izjavila je da je situacija doista tragična. Razlog tome je što je dotični muškarac iščekivao dolazak djeteta, a svakodnevno su čekali da mu žena rodi. Par je živio miran zajednički život.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments