HomeZANIMLJIVOSTIŠOK ISPOVEST BRENE I BOBE O BIZNISU I NOVCU! Prvi put otvoreno...

ŠOK ISPOVEST BRENE I BOBE O BIZNISU I NOVCU! Prvi put otvoreno o milionima, podeli imovine i POZIVU KOJI JE SVE PROMENIO

Kao poslovni čovjek moja je zarada bila veća od zarade sportaša. Zapravo, moji su prihodi bili znatno veći kao rezultat mojih poslovnih nastojanja.

Rijetka je prilika da Lepa Brena i Boba Živojinović daju zajednički intervju, a još rjeđa da razgovaraju o velikim poslovnim trijumfima dugim nekoliko desetljeća. Međutim, jedna takva iznimka dogodila se tijekom njihova sudjelovanja na Vivaldi Forumu prije dvije godine. Ova tribina je uobičajeni događaj čiji je domaćin Mokrogorska škola menadžmenta.

Tijekom razgovora Brena i Boba otvoreno su razgovarali o nekoliko tema, poput poslovne krize, uspjeha i nedostataka, podjele imovine i očekivanja od djece. Uz to, razgovarali su o razlozima zašto se ne bave politikom kako bi podržali političku osobu ili stranku.

Godina 1991. obilježila je raspad Jugoslavije. Tijekom utakmice odigrane na Kirpi, Boba je zadobio ozljedu kralježnice zbog koje su ga iznijeli na nosilima i prevezli u bolnicu. Tada sam bila u petom ili šestom mjesecu trudnoće i znala sam da moram ostati mirna i pribrana. Raspad Jugoslavije bio je katastrofalan događaj, a gubitak Lepe Brene kao da su žalili svi koji je nisu voljeli. Ovo je označilo kraj ere u kojoj su se slavile ličnosti, da bi nakon nje uslijedilo doba u kojem su ljudi htjeli vidjeti kako padate u nemilost. U tom teškom razdoblju našla sam snagu u tome što sam uz sebe imala nekoga tko mi je podrška. Otprilike u to vrijeme rodio se naš prvi sin, Stefan, koji je Bobi i meni dao novi smisao. Unatoč izazovima s kojima smo se suočavali, vjerujem da je ovo razdoblje bilo jedno od najtransformativnijih u našim životima. Lepa Brena je ispričala da je u životu doživjela dvije krajnosti. S jedne strane, osjećala je izoliranost unatoč tome što je bila okružena mnogim ljudima, ostavljajući je emocionalno neispunjenom. S druge strane, doživjela je najljepše iskustvo u životu, a to je imati vlastito dijete i nekoga koga će bezuvjetno voljeti. Izrazila je da joj je postojanje ove osobe kao sustava podrške dalo snagu i energiju da se s povjerenjem suoči sa životnim izazovima.

Bob je bio uporan, otkrivši da je nakon zadobivene ozljede došao do spoznaje da je riječ o teškoj ozljedi koja će vjerojatno označiti kraj njegove karijere.

Kad čovjek uđe u tridesete, rutina treninga i natjecanja odjednom prestaje i život istinski počinje. Postoji samo nekoliko odabranih sportaša koji su nakon završetka svoje sportske karijere prešli u svijet poduzetništva. Srećom, među njima smo bili Brena i ja. Govoreći u svoje ime, mogu sa sigurnošću reći da je moja zarada kao poslovnog čovjeka daleko premašila ono što sam zaradio kao sportaš. To svakako nije bio lak pothvat, ali osnivanjem brojnih tvrtki od strane Brene i Saše Popovića uspjeli smo stvoriti najveću diskografsku kuću na Balkanu – možda i sreću. Boba priča: “Zarađivao sam puno, puno više novaca nego što sam ikada zarađivao kao sportaš.

Brena se brzo nadovezala na razgovor, ističući da je nastanak Granda nastao zahvaljujući Bobinom trudu.

“Zahvaljujući vašoj podršci uspjeli smo ostvariti naš cilj. Provest ću vas kroz kronološki slijed događaja i financijskih sredstava koja su iskorištena. Saša i ja smo 1998. godine imali ideju osnovati tvrtku u koju bi pojedinci mogli doći i pjevati. Međutim, nismo bili sigurni što bi to podrazumijevalo. Da bismo to učinili ustanovom svjetske klase, slično Rai Unu, znali smo da su nam potrebna značajna sredstva. Stoga smo se obratili Bobu za financiranje. Pokretanje tvrtke ovog kalibra zahtijeva milijune dolara samo da se pokrene”, rekla je Lepa Brena.

 

Boba je naglasio da uspjeh u osobnim i profesionalnim nastojanjima ovisi o prisutnosti jakog tima.

“Uspjeh je neizbježan kada imate jak tim i nepokolebljivu vjeru u njih. Prema riječima govornika, imperativ je uložiti maksimalan napor ili uopće ne raditi. On smatra da su ova načela vodilja svih kompanija koje on i Bren uspostavili, pri čemu je svaki podjednako u vlasništvu obojice.

Brena je otkrila njegovu pravu upletenost u obiteljske stvari.

Gospođa je izjavila da se Boba u medijima više voli suzdržati. Međutim, važno je napomenuti da je on bio odgovoran za osmišljavanje, razvoj i naposljetku prodaju svih naših velikih poduzeća.

Boba se prisjetio dana kada je njihov studio, koji ih je koštao mnogo novca, zahvatio požar i potpuno uništen.

Nakon što smo osnovali našu produkcijsku tvrtku i započeli s radom, nekoliko mjeseci kasnije telefonom nas je nazvao Saša Popović. Obavijestio nas je da je u požaru izgorio cijeli studio. Kao odgovor, uvjerio sam ga da nećemo posustati u našem napretku. Rekao sam mu da ćemo studio obnoviti s još većim sjajem i uspjehom, kume.

Boba Živojnović istaknuo je da je njihov najveći uspjeh onaj koji se tiče obitelji.

Opstanak obitelji naše je najveće postignuće. Sada su naša djeca pokrenula vlastiti posao, a kao roditelji, naša je odgovornost voditi ih. Djeca uspješnih roditelja često se bore da pronađu sebe, ali mene bi najviše razveselilo da Filip, Viktor i Stefan nadmaše moje sposobnosti u tenisu ili pjevanju, iako je to zahtjevan pothvat. Nisu oni krivi što smo daleko odmakli od svojih početaka šezdesetih godina prošlog stoljeća i sada živimo u kući od tisuću kvadrata. Svojoj djeci nudimo svu snagu, energiju i ljubav koju možemo pružiti, bez obzira na njihove prednosti. Ovo su riječi Bobe Živojinovića.

Bob i Brena jednom su upitani o njihovom stavu o javnom podržavanju političara ili političke stranke. Obojica su dijelili isti osjećaj, izjavivši da nisu posebno zaintrigirani tim područjem i stoga se ne osjećaju sklonima zauzeti stav o tom pitanju.

Boba je izjavio: “Mi se poznajemo s brojnim političkim osobama. Ipak, ključni element je očuvanje naše autonomije. Imamo slobodu izražavanja i djelovanja bez straha od posljedica. Iako je bilo pokušaja da se utječe na nas, mi ne spajamo naše strasti prema tenisu i Estradi s politikom. Naš narod ima posebno mjesto u našim srcima, a poslujemo globalno, dok smo ukorijenjeni u svojoj domovini.

Prema riječima Lepe Brene, nemoguće je da bilo koji pjevač ili pjevačica postignu uspjeh i u pjevačkoj karijeri iu politici.

Očito je da pojedinci koji žive na ovom području posjeduju snažnu odlučnost u pogledu određenih stvari. Dogodili su se slučajevi, iako se neću navoditi, gdje su se vokali, i muški i ženski, pokušali uplesti u politička zbivanja. Međutim, pokazalo se da je ovo udruživanje na ovim prostorima beskorisno. Nikada ne bih željela povezivati ​​svoj brend Lepa Brena s bilo kakvim političkim pothvatima, izjavila je.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments