HomeMAGAZINOTAC MU UMRO U ZATVORU, ONA MU JE BILA JEDINA PODRŠKA: Milan...

OTAC MU UMRO U ZATVORU, ONA MU JE BILA JEDINA PODRŠKA: Milan Stanković pokazao majku – ovako izgleda Milena!

Na dan svog rođendana, pjevačica Milan Stanković podijelila je fotografiju na društvenim mrežama.

Nakon što je nastupio u glazbenom natjecanju Zvezde Granda i predstavljao Srbiju na Eurosongu, Milan Stanković godinama je izbivao iz medija.

Posljednjih mjeseci bilo je dosta medijskog izvještavanja o njegovom fizičkom izgledu i glasinama o njegovoj namjeri da se zamonaši. Nedavno je jedna od njegovih objava na Instagramu postala centar pažnje njegovih pratitelja.

Povodom rođendana svoje majke Milene, snimio je kako ona drži impresivan buket cvijeća. Poželio joj je sve najbolje na ovaj poseban dan. Ispod je fotografija Milene koju je on uhvatio.

Milan ima jaku emotivnu vezu sa svojom majkom, koja ga je odgojila u Obrenovcu, gradu u kojem ona trenutno živi. Milanovi roditelji razveli su se kada je Milan imao samo godinu dana, zbog čega se Milena ponovo udala i dobila kćer Nataliju, s kojom je Stanković u dobrim odnosima.

Prema izvješćima, pjevač je otkrio da je njegov otac počinio ubojstvo kolege s posla prije više od trideset godina, zbog čega je njegov otac osuđen i odslužio je višegodišnju zatvorsku kaznu. Nakon pet godina provedenih iza rešetaka, njegov otac je preminuo pod misterioznim okolnostima.

Obitelj je obaviještena o Goranovoj smrti uslijed pada sa skele. Pjevač je spomenuo svog oca i izrazio uvjerenje da smrt njegovog oca nije bila slučajnost.

Sadašnji izgled Milana Stankovića pogledajte u nastavku.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments