HomeZANIMLJIVOSTISrce da ti pukne - Djevojčica na uličnoj tezgi prodaje krofne kako...

Srce da ti pukne – Djevojčica na uličnoj tezgi prodaje krofne kako bi prikupila novac za tatino liječenje (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži priča Nine Ninković (11) iz Veternika kod Novog Sada. Na dirljivoj fotografiji vidi se kako svaki dan od pet do sedam navečer na improviziranom štandu ispred trgovine prodaje krafne. Cilj joj je prikupiti novac za liječenje bolesnog oca Zorana (48). Njezina odlučnost nije prošla nezapaženo dok prolaznici zastaju kako bi se nasmiješili i kupili njezine delicije.

Nina si ne može priuštiti boravak u parku s prijateljima jer je život njezina oca u opasnosti. Novac je potrebno prikupiti što prije kako bi se Zoran mogao liječiti u Rusiji. Ninina majka Nataša najveća joj je podrška u pothvatu izrade krafni. Njih dvoje zajedno mijese tijesto, a prema Natašinom razgovoru za Nova.rs, Nina nije bila iznenađena idejom da prodaje krafne jer se slaže s njezinom osobnošću.

Nina je upravo završila peti razred i htjela je odmor provesti pomažući obitelji. Nažalost, Zoran, Ninin otac, ostao je bez jednog oka zbog teške bolesti oka, a i drugo oko je u opasnosti. Nataša objašnjava da iako postoji lijek u Moskvi, on je vrlo skup. Zbog toga građani iz drugih dijelova Srbije, ali i inozemstva, na društvenim mrežama naručuju Ninine slatkiše, a kao razlog kupovine često navode odmor.

Nataša zaključuje zaželjevši svima zdravlje i sreću. Krajnja želja naše obitelji je da Zoran dobije najbolji mogući tretman za svoju bolest i da se potpuno oporavi na klinici u Moskvi. Posvećeni smo pružanju nepokolebljive podrške tijekom njegovog putovanja prema oporavku.

Video pogledajte na ovom linku

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments