HomeZANIMLJIVOSTI"ŠVERCOVALA I PRODALA SVOJE TELO" Dejan Dragojević otkrio Aleksandrine MRAČNE TAJNE: Nek...

“ŠVERCOVALA I PRODALA SVOJE TELO” Dejan Dragojević otkrio Aleksandrine MRAČNE TAJNE: Nek priča o Velji Nevolji i klanu

Nakon gostovanja svoje bivše djevojke i pobjedničke učesnice rijalitija “Zadruga 6”, Dejan Dragojević iznio je svoje mišljenje o ovome.

Aleksandrina nevjera s Filipom Carom, za kojeg je trenutno zaručena, u javnost je izašla tijekom realityja. Dejan Dragojević se oglasio na svom Instagram profilu i osvrnuo se na situaciju s bivšom partnericom.

Srećom, mogu se tješiti činjenicom da nikada nisam pribjegao zamjeni tijela za puku porciju ćevapa, od kojih je pola ukrašeno lukom. Nadalje, suzdržao sam se od trajnog ukrašavanja vjerskim simbolima koji bi izazvali čin mokrenja na papiru koji je obojen u ljubičastu boju. Ovim pojedincima je zabranjen ulazak u islamske zemlje ne zbog nezakonitog transporta odjeće i robe, već zbog njihove umiješanosti u krijumčarenje robe i vlastitih tijela. Sinoćnje okupljanje je bilo podijeljeno na pojedince koji su bili pobožni u svojoj vjeri i one, poput mene, koji nisu. Iako je dopušteno sudjelovati u vjerskom diskursu, zbunjujuće je zašto je pobjedniku zabranjeno raspravljati o kriminalnim aktivnostima vezanim za najveći klan, kao io najznačajnijem suđenju u koje su upleteni.

Kako bi dobili potrebne informacije, pojedinci su trebali koristiti broj 192 i uputiti upit. U ovom trenutku ću se suzdržati od nastavka i zadržati svoje misli za sebe. Važno je napomenuti da sam ja osobno imao izravnu komunikaciju putem telefona, a moj identitet je Zodiac Zidaj Dragojević. Neophodno je suzdržati se od razgovora o mojim vjerskim uvjerenjima i Jovanu. Predstavljam vam vaše metaforičko oružje, jer ništa ne krijem i potpuno sam transparentan, sličan i Zijadu i Dejanu. Prisutan sam ne samo unutar granica džamije i Hrama, već i unutar područja policijskih snaga i sudskog sustava. Ovi su osjećaji izraženi na gore spomenutoj platformi društvenih medija.

Podsjetimo, tijekom suđenja Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku, poznatijim kao Velja Nevolja, spominjala se Aleksandra Nikolić.

Tijekom suđenja spomenutoj zločinačkoj organizaciji Srđan Lalić, svjedok pozvan da svjedoči u postupku pred Specijalnim sudom protiv klana Veljka Belivuka, osvrnuo se na Aleksandru Nikolić, tada popularnu ličnost koja je bila prisutna u “Zadruzi”. Naime, Laliću je postavio pitanje bivši nadređeni Marko Miljković je li ikad osporavao autoritet vođama klana. Srđanov odgovor bio je sljedeći:

Razmotrimo scenarij u kojem vam prilazi starleta Aleksandra Nikolić i upušta se u osobni odnos. U ovoj situaciji, vi izražavate svoje pozitivno mišljenje o njenom karakteru, dok ja imam drugačiji stav i tvrdim da ona nije tako čestita kao što tvrdite.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments