HomeZANIMLJIVOSTI"MORE JE PUNO MEDUZA, NE MOŽE DA SE KUPA!" Srbi bili u...

“MORE JE PUNO MEDUZA, NE MOŽE DA SE KUPA!” Srbi bili u Tunisu na moru, pa osuli paljbu: Ovoga se posebno pazite! (VIDEO)

Dok su bili na odmoru u Tunisu, mladić i djevojka iz Srbije iskoristili su TikTok kako bi podijelili svoja nezaboravna iskustva.

Unatoč značajnom rastu troškova, želja za godišnjim odmorom ostaje nesmanjena. Trenutno je Tunis najpopularnije odredište, a odmah iza njega slijede Grčka, Egipat i Crna Gora. Iznenađujuće, Turska i dalje privlači visoku razinu interesa, unatoč razornim potresima koji su pogodili zemlju početkom veljače, rezultirajući procijenjenim gubitkom od gotovo 50.000 života, prema neslužbenim izvješćima.

Nakon što je godinama bio zanemaren, Tunis sada doživljava značajan preporod na afričkom kontinentu. Ilustracije radi, sada se može uživati ​​u 10-dnevnom boravku u hotelu za otprilike 1500 eura. Ova posebna ponuda odnosi se na četveročlanu obitelj, uključujući polupansion i putovanje zrakoplovom. Video koji je na TikToku podijelio mladi par koji je nedavno bio na odmoru u Tunisu rasvjetljava stvarno iskustvo posjete ovoj zemlji.

Započnimo našu raspravu o Tunisu usredotočujući se na njegove obalne vode. More vrvi obiljem meduza, do te mjere da plivanje postaje gotovo nemoguće. Čini se da je ovo prevladavajući problem u cijeloj regiji. Osim toga, more je prilično plitko, dopire samo do bokova, struka i prsa kada se odvažite na bovu. Iako voda možda nije preduboka, važno je primijetiti prisutnost algi i meduza. Kako bi ilustrirali veličinu ove situacije, mladić i djevojka naglasili su potrebu za usporedbom s klipom, otkrivajući ogroman broj meduza prisutnih u moru.

Video pogledajte na Linku ispod

https://mondo.rs/Info/Svet/a1799804/Iskustva-sa-letovanja-u-Tunisu-2023.html

Što se tiče pojedinaca, postoji sklonost stjecanju novca na sve moguće načine. Predstavljat će vas naizgled besplatnim ponudama, mameći vas u svoj lokal, uvjeravajući vas da nema obaveza: “Samo pogledajte, slikajte, sve je besplatno, ne treba vam ništa…”. Međutim, važno je napomenuti da će oni doista zatražiti isplatu. Ako vam stave neki predmet u posjed i dopuste vam da ga fotografirate, znajte da će odmah tražiti odštetu. Stoga budite oprezni ako želite izbjeći takve okolnosti. Na primer, ako želite da jašete kamilu, penje se samo vaša devojka, a cena je 80 dinara. Nakon toga oni inzistiraju: “Ajde i ti, što fali, skači”, a nakon toga ti cura javlja da je cijena udvostručena na 160. U svim drugim slučajevima pregovaraj jer će napuhati cijenu za sve . To se odnosi na deve, quadove, jet skije i izlete”, savjetuju.

Prema vlastitoj percepciji, sebe smatraju uglavnom ljubaznim osobama. Sami sebe opisuju kao prilično nezanimljive, ali cilj im je plasirati proizvode turistima, što objašnjava njihov pristup. Duhovito su spomenuli svoju namjeru da koriste taktiku uvjeravanja, ali ipak priznaju da ljude nije lako pokolebati. Dodatno su se osvrnuli na kvalitetu hrane navodeći da je zadovoljavajuća i da zadovoljava različite okuse.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments