HomeZABAVACeca će pjevati u Sarajevu i Tuzli? Digla se bura u Bosni...

Ceca će pjevati u Sarajevu i Tuzli? Digla se bura u Bosni zbog pjevačice, u sve umiješana i Šejla Zonić: Mreže bruje samo o ovome

– Iako su Zvezde Granda završene još u subotu, gdje je pobijedila Šejla Zonić, strasti se još uvijek ne smiruju. Jednostavno, njen mentor je bila Ceca Ražnatović, a prema starim običajima, svaki pobjednik mora da otpjeva koncert u svome gradu sa svojim mentorom….

Prvakinja nedavno održanog glazbenog natjecanja ‘Zvezde Granda’, Šejla Zonić, porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a vodstvo je dobila od cijenjene Svetlane Cece Ražnatović. Ovo otkriće izazvalo je salvu komentara korisnika društvenih mreža, koji gorljivo tvrde da je došao trenutak da Ceca svoj vokalni talent pokloni Bosni i Hercegovini, točnije gradu Sarajevu. Društvena mreža Iks vrvila je od oduševljenja i iščekivanja jer su obožavatelji s nestrpljenjem iščekivali dugoočekivani nastup Cece u Sarajevu.

Nisu mogli suspregnuti uzbuđenje dok su nestrpljivo tražili informacije o prodaji ulaznica za Cecin koncert u sarajevskoj Zetri. Sama mogućnost da Ceca svojim prisustvom počasti Sarajevo neizmjerno je obradovala svoje vjerne obožavatelje. Unatoč velikoj bazi obožavatelja u regiji, Ceca je izložena kontinuiranim napadima već dulje vrijeme, što je dovelo do nedostatka koncerata u tom području. Posljednji nastup dogodio se tijekom revije Aleksandre Prijović u Zetri u Sarajevu. No, reklamiranje njenog koncerta u Istočnom Sarajevu izazvalo je velike pometnje u gradu, uključujući nemire uz Miljacku. Ceci se ne može pripisati nikakva krivica ni dužnost zbog najezde kritika iz bosanskohercegovačkih medija.
Isključivo zbog činjenice da je njen koncert u Istočnom Sarajevu 23. prosinca objavljen na video ekranu u Zetri. Domaći mediji stavili su značajan naglasak na Cecin nastup na koncertu, označivši prvi put reklamiranje njenog koncerta u Sarajevu. Nazivajući je suprugom ozloglašenog Željka Ražnatovića Arkana, to je izazvalo veliku buru na Baščaršiji. Cecine izjave tijekom natjecanja ne samo o Šejli Zonić, već io nekoliko drugih kandidatkinja iz Bosne i Hercegovine, dokaz su da ona ne gaji nikakve negativne osjećaje prema Bošnjacima. Svjedočiti kako Šejla podnosi poteškoće tijekom ključnog razdoblja osobnog razvoja i samootkrivanja bilo je zaista obeshrabrujuće.

Ova izvanredna mlada djevojka, obdarena nesvakidašnjim talentom, nažalost se našla upletena u razorna ratna previranja i zamršenu mrežu političkih složenosti koje se infiltriraju u naše postojanje. Unatoč izazovnim okolnostima s kojima se suočila, donijeli smo kolektivni izbor održati nepokolebljivu šutnju. Suočeni s potencijalnim nevoljama, obojica smo donijeli svjesnu odluku da se suzdržimo od pokretanja obrambene kampanje. Ponudio sam Sheili riječi uvjeravanja, podsjetivši je da se njezini urođeni darovi koje joj je podarila viša sila ne mogu osporiti i da nitko nikada nije trijumfirao nad božanskim. Pojedinci koji posjeduju dobrohotnost i racionalnost uvijek će trpjeti unutarnji nemir radije nego podleći manipulaciji svojih uvjerenja. Situacija je zaista užasna i sramotna.
Čvrsto sam uvjeren da je pravda pobijedila, kako je i bilo suđeno, a tako su se i odvijali događaji, smatra Ceca. Mediji su danima spekulisali o Cecinom eventualnom pojavljivanju na proslavi trijumfa u Tuzli, pod pretpostavkom da je Šejla izašla kao pobjednica u “Zvezdama Granda”. Ove neljubazne primjedbe cijenjena je diva odbacila kao ništa više od zle namjere. Vrijedi spomenuti da je Šejla bila dio tima Svetlane Cece Ražnatović, što je naišlo na negativne komentare. U svjetlu toga, obje su strane zajednički odlučile suzdržati se od razgovora o ovom pitanju tijekom natjecanja.
Međutim, nedavno se oglasio Armin Zonić, Šejlin suprug, koji je otkrio da im se nitko nije obraćao od nadležnih u vezi s pobjedničkim nastupom. Sheilin suprug započeo je tako što je zamolio svoje prijatelje da mu ne šalju linkove koji sadrže uvrede kako prema Sheili tako i prema njemu samom, posebice s društvenih mreža gdje se i poznati i nepoznati profili ponašaju takvim ponašanjem, često ih povezujući s ratom i prošlim događajima. U finalu regionalnog natjecanja Šejla je opčinila publiku izvedbom dvije tradicionalne bosanske sevdaline. Kao talentirana akademska glazbenica, lijepo je i etično prikazala bit Tuzle, Sanskog Mosta i Bosne i Hercegovine.

Nažalost, neki pojedinci svoj duboko ukorijenjeni animozitet odlučili su iskazati kroz uvrede upućene Šejli, iako ona nije bila ni živa u vrijeme događaja koji raspiruju njihovu mržnju. Iako svatko ima pravo na vlastite osjećaje, važno je govoriti o njima otvoreno umjesto da ih skrivate u tajnosti. – Do sada nismo dobili nikakvu komunikaciju od nadležnih u vezi sa zakazanim koncertom u Tuzli, ostavljajući otvorenom mogućnost da se on ne održi.

Važno je pozabaviti se opipljivim problemima kako bismo poboljšali svoje živote i povećali svoju buduću sreću i lakoću. Ovo su riječi koje je na svom Facebook profilu podijelio Armin Zonić. Važno je napomenuti da Ceca, koja je konstantna meta bosanskih napada, već dulje vrijeme nije održala niti jedan koncert u Federaciji BiH, iako tamo ima pozamašnu bazu obožavatelja. Posljednji se to dogodilo tijekom koncerta Aleksandre Prijović u sarajevskoj Zetri, gdje je reklama za njen koncert u Istočnom Sarajevu izazvala veliku pometnju u gradu uz Miljacku.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments