HomeZANIMLJIVOSTINAJMISTERIOZNIJA SMRT NA ESTRADI! Telo 2 decenije nije pronađeno, a onda je...

NAJMISTERIOZNIJA SMRT NA ESTRADI! Telo 2 decenije nije pronađeno, a onda je supruzi stiglo pismo

– Mnogo je misterija u srpskoj istoriji, a koje su povezane sa estradnim ličnostima. Mnogo je pjevača koji su preminuli ili poginuli na jako čudan način, a najbolji slučaj je srpska pjevačica ksenija Pajčin. Slijedi još jedna misteri priča….
Dana 13. svibnja 1996. Dušan Kostić, poznati pjevač narodne glazbe i tvorac popularne pjesme Čuvaj tajnu moje ljubavi, tragično si je oduzeo život skokom u Dunav s Pančevačkog mosta, a njegovo tijelo nije pronađeno. . Široko prihvaćeni prikaz njegove smrti prožet je nagađanjima, ostavljajući čak i njegovu najbližu rodbinu u neznanju o pojedinostima. Kako legenda kaže, svjedoci tvrde da su pjevačicu vidjeli kako preskače ogradu Pančevačkog mosta, koji se nalazi između stupova 39 i 41. Na mjestu nesreće pronađena je Duškova torba u kojoj su bili njegovi osobni papiri.

Baš kao što je izrazio u svojoj popularnoj pjesmi “Sačuvaj tajnu prirodu moje ljubavi”, nosio je svoje tajne sa sobom. Jedini koji je svjedočio skoku s mosta bio je Saša Veljković, zaposlenik ŽTP-a, koji je obavijestio nadležne da sumnja u identitet osobe koja si je tog dana oduzela život, postavljajući pitanje je li to doista pjevačica. Kostićevi posmrtni ostaci nikada nisu pronađeni, što je potaknulo glasine koje su kružile gradom. Jedna priča sugerira da je Duško ubijen i da je njegova smrt prikazana kao samoubojstvo kako bi se prikrio zločin. Drugi su nagađali da je pjevač bio u depresivnom stanju kada si je oduzeo život jer nije mogao povratiti prethodnu slavu.

Treća verzija je, međutim, nedvojbeno najneobičnija – Duško je orkestrirao vlastito samoubojstvo i potom pobjegao u inozemstvo kako bi izbjegao pozamašne dugove. Pravi razlozi ove situacije mogli bi zauvijek ostati nepoznati, budući da je Nevenka, njegova supruga, spomenula da je neki aspekti toga još uvijek zbunjuju. Nevenka je za to vrijeme otkrila mnoštvo nedosljednosti unutar cijelog slučaja. Jedini svjedok navodnog samoubojstva izrazio je nesigurnost u pogledu identiteta umiješane osobe, potvrdivši da je samo svjedočio čovjeku koji je skočio.
Nadalje, Nevenka je otkrila da u njezinoj torbici ima nepoznatih podataka. Brojni su enigmatski aspekti koji okružuju taj dio. Sadržaj aktovke i popratni dokumenti ostali su besprijekorno suhi, a njegov fizički oblik nikada nije pronađen. Ubrzo nakon tragičnog događaja, u kuću gospođe Nevenke i kuću Duškovih roditelja u Leskovcu stiglo je pismo sa kratkom porukom duboke ljubavi i molbom za oprost.

BONUS TEKST:

Jelena Đorđević Popović, voditeljka RTS-a, prošla je kroz tešku tragediju koju su ona i njene ćerke uspele da prebrode, ali ne bez velikih poteškoća. Tijekom našeg putovanja, otvorila je priču o tragičnoj smrti svog supružnika, koja se neočekivano dogodila tijekom njihovog obiteljskog putovanja u Grčku zajedno s kćeri Anom. Nažalost, ovaj se nesretni događaj dogodio trećeg dana godišnjeg odmora, zbog čega je Jelena priznala potrebu za psihoterapijom i za sebe i za svoju kćer, kako bi s većom otpornošću prebrodila ovo izazovno razdoblje.

Trećeg dana našeg odmora u Grčkoj, dok smo bili na moru, dogodilo se nešto neočekivano. U početku sam vjerovao da je to samo šala ili da je pomoć na putu. Međutim, kada je stigla hitna pomoć, brzo sam shvatio ozbiljnost situacije. Ana, naša mlađa kći, bila je s nama na moru, dok je Nataša, naša starija, u to vrijeme bila u Beogradu. Trenutak šoka bio je golem i sve nas je ostavio u nedoumici. Točno u tom trenutku moj se strah proširio izvan samog čina; bio je to zvuk mog vlastitog glasa od kojeg su mi se proželi žmarci.

Naglas sam izgovorio riječi: “Odbijam ovo trpjeti!” Čisti užas koji je pratio zvuk mog vlastitog glasa i težina moje izjave ne mogu se pojmiti. Kad je iz hitne stigla vijest da je sve gotovo, instinktivno sam uzviknuo: “Neću to prihvatiti!” Unatoč njihovim pokušajima reanimacije, to se pokazalo uzaludnim, a mene je obuzela spoznaja da je to kraj. To su bili poslednji trenuci – otkrila je tokom gostovanja u emisiji “RTS Hirurgija”. U međuvremenu, primamljiva voditeljica jutarnjeg showa na Prvoj televiziji Bojana Ristivojević nedavno je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima je otkrila svoj divan bijeg na plaži s kćerkicom.

Tijekom godišnjeg odmora, voditeljica je iskoristila svoje vrijeme kako bi dala prednost svojoj obitelji, dok je također pokazala svoju dobro zategnutu tjelesnu građu u jednodijelnom kupaćem kostimu s elegantnim izrezima preko središnjeg dijela, a zatim u bijelom bikiniju. Na jednoj fotografiji Bojana je uhvaćena kako izlazi iz vode nakon plivanja, dok se na drugoj vidi kako uživa u plićaku dok je valovi nježno zapljuskuju.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments