HomeNOVOSTIJELENA KARLEUŠA SE ZVANIČNO RAZVODI OD DUŠKA TOŠIĆA! Pevačica prvi put u...

JELENA KARLEUŠA SE ZVANIČNO RAZVODI OD DUŠKA TOŠIĆA! Pevačica prvi put u javnosti nakon skandala, evo svih DETALJA (VIDEO)

Nakon što je njen suprug Duško Tošić fizički nasrnuo na nju i prijateljicu u njihovoj obiteljskoj vili na Dedinju, Jelena Karleuša danas se prvi put pojavila u javnosti.

Pop zvijezda će večeras preuzeti ulogu predsjednice žirija na beogradskom Trgu Republike, gdje je nedavno gostovala, a bit će zadužena i za izbor Miss Srbije za 2024. godinu.

Vjerna svojoj osobi dive, Jelena je svečano ušla na “srpsku Met Galu”, odjevena od glave do pete u komplet inspiriran Marilyn Monroe, odišući elegancijom i stilom.


Kao predsjednik žirija, duboko sam počašćen što mi je povjerena tako značajna odgovornost. Srbija je poznata po svojim zapanjujućim ženama, i iako se možda ne doživljavam kao lijepa, smatram se živahnom i zadivljujućom osobom. Kad razmišljamo o oličenju ljepote, odmah nam na pamet pada Snežana Savić. Po mom mišljenju, svijet bi bio idilično mjesto da su žene na pozicijama moći, dok muškarci igraju ključnu ulogu u održavanju postojanja naše vrste. To su bili osjećaji koje je iznijela Karleuša.

Zatim je stavila ruku na svoju kćer Nike, koja je nedavno završila studij i diplomirala.

Pratiti Niku na njezinu diplomu i kasnije u Njemačku, gdje živi s ocem, za mene je kao majku bio neizmjeran ponos. Nika je na svoj poseban dan doista utjelovila kraljevsku obitelj. Njezina strast prema nogometu, koju je nedvojbeno naslijedila od oca, doista je izuzetna.

JK je s nama podijelila da trenutno prolazi kroz prijateljski razvod s Duškom, otkrivši nekoliko konkretnih detalja.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments