HomeNOVOSTIDa li ste znali da Koka iz Boljeg života ima dve ćerke?...

Da li ste znali da Koka iz Boljeg života ima dve ćerke? Ne zna se koja je lepša (FOTO)

Ne može se poreći činjenica da su kćeri Jelice Sretenović izuzetno atraktivne osobe. Njihova ljepota svjedočanstvo je truda njihove majke u njegovanju njihove kulturne svijesti, pružanju solidnog obrazovanja i usađivanju pravih vrijednosti. Jelica zaslužuje pohvalu za svoja izvanredna postignuća u odgoju tako izvrsnih mladih žena.


Proslavivši se u svojoj profesiji u mladosti, glumica je stekla slavu ulogom Koviljke Koke Stanković u televizijskoj seriji “Bolji život”. Tragično, doživjela je gubitak supružnika, što ju je prisililo da preuzme uloge i oca i majke svojoj voljenoj djeci. U svojoj ulozi njihovog vodiča, prenijela im je vrijednost slijeđenja vlastitih strasti, naglašavajući da je slijeđenje vlastitog srca jedini put do pravednosti.
S minimalnim oklijevanjem i bez duljeg razmišljanja, nakon samo godinu dana udvaranja, zatekla se kako Milošu Miši Sretenoviću, vizionaru zaslužnom za nastanak Sveučilišnog kliničkog centra, izgovara prijelomni prijedlog.

Na trećoj godini sveučilišta živjela je u drugoj državi. U to vrijeme na svijet je došlo njezino najstarije dijete Ana. Ana trenutno živi u Švedskoj i ponosna je majka sina Miloša. Jedanaest godina kasnije Jelica je radosno dočekala svoju drugu kćer Olju. No, nedugo nakon što je stigao njezin najmlađi zamotuljak radosti, Jeličina, njezin suprug je preminuo. Tragično, ostala je udovica u 45. godini, da bi kasnije shvatila da je to bila upravo godina kada su ona i Miša trebali proslaviti 25. godišnjicu braka.


Umjesto da traži novog supruga, Jelica je svoju energiju usmjerila prema unuku i budućim generacijama koje joj pružaju nepokolebljivu podršku. Kćeri Jelice Sretenović pokazuju izuzetnu privrženost i empatiju. Iako živi izvan Srbije, Ana često posjećuje svoju majku, dok Olja živi s Jelicom i ispunjava uloge i osobe od povjerenja i pronicljive procjeniteljice.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments