HomeNOVOSTIOVO JE JEDINA PEVAČICA U SRBIJI KOJA JE PREVARILA SAŠU POPOVIĆA! Sve...

OVO JE JEDINA PEVAČICA U SRBIJI KOJA JE PREVARILA SAŠU POPOVIĆA! Sve ga je slagala, on joj poverovao, a ona je postala MEGA ZVEZDA

Nadica Ademov proslavila se učešćem u natjecanju “Zvezde Granda”, gdje je pažnju privukla otkrićem na audiciji o navodnoj prevari Saše Popovića.

S nepunih petnaest godina našao sam se u situaciji koja se činila nemogućom. Sale je, otkrivši da sam osmi razred, izrazio nevjericu. Ispitivao me kako sam se uspio prijaviti i ući, ne znajući da sam osobnu iskaznicu dobio od prijatelja. Preuzevši veliki rizik, prkosio sam izgledima i uspio. Nadica Ademov ispričala je kako su joj suze bile uobičajena pojava tijekom natjecanja.


U devetomjesečnom trajanju natječaja bilo mi je intrigantno da me Sale konstantno postavlja na posljednje mjesto. U svakom krugu, bez greške, lila bih suze i pitala se zašto sam uvijek bila zadnja izabrana. Kao odgovor, Sale bi me umirivao govoreći: “Ti si moj favorit, a to što sam zadnji je potvrda toga. Dakle, nema razloga za brigu.” Ovo pjevačevo sjećanje ostaje živo u njihovim mislima.

Vrijedi napomenuti da se Nadica, samo nekoliko mjeseci nakon poroda, ponovno našla u drugom stanju, ovoga puta s milijunašem kojeg tek treba prihvatiti kao svog partnera.

– Prije nego što smo postali par, provodili smo vrijeme zajedno i imali smo čvrsto prijateljstvo. Bio je dio istog društvenog kruga s kojim sam se često susretao, no ipak se isticao od ostalih. Njegovo odijevanje, ponašanje i osobna povijest bili su različiti. Kad se dogodio taj ključni trenutak, uzviknuo sam: “Vau, gdje si bio sve ovo vrijeme?” Naša prijateljska veza bila je iskrena i nikad nisam zamišljao da ćemo na kraju zajedno krenuti na romantično putovanje. I dan danas mu izražavam nevjericu, ali on samouvjereno odgovara: “Naravno, zašto ne?” – podijelila je Ademova.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments