HomeNOVOSTINOVI SUSRET SEVERINE I NIKOLINE PIŠEK OČI U OČI! Ignorisale se na...

NOVI SUSRET SEVERINE I NIKOLINE PIŠEK OČI U OČI! Ignorisale se na zabavi u Zagrebu, isplivali svi detalji: Svađa traje godinama

Samo nekoliko dana prije ovog trenutka, putevi Severine i Nikoline Pišek ukrstili su se na modnom događanju u Zagrebu na kojem su se okupila brojna domaća poznata lica.

Dolazeći na događaj u različitim trenucima, par je donio svjesnu odluku otići svojim putem nakon što je ona ljubazno pozirala željnim fotoreporterima. Odlučili uživati ​​u glazbi i društvu svojih prijatelja, namjerno su izbjegavali bilo kakve susrete, signalizirajući njihovo kontinuirano stanje napetosti i sukoba.


Severina je na događanje upečatljivo ušla u srebrnoj metalik haljini nekonvencionalnog asimetričnog dizajna, uparivši je s malom Saint Laurent torbicom i svježom frizurom. U međuvremenu, Nikolina je odjenula odvažnu čipkastu haljinu koja se elegantno vukla po podu, upotpunjenu živopisnom ljubičastom clutch torbicom.

Vrijedno je spomenuti da su se ove dvije osobe susrele prošle godine, nakon dužeg razdoblja aktivnog izbjegavanja jedna druge. Ovaj neočekivani susret dogodio se na događaju Hrvatske televizije. Prema riječima očevidaca, Severina je ostala zatečena kada je među posjetiteljima jedne ugledne galerije ugledala Nikolinu. Nikolina, koja se također namjeravala oprostiti od nje, prišla je Severini, no pjevačica se s društvom brzo probila na suprotnu stranu prostorije, kao slučajno izbjegavši ​​bilo kakvu blizinu voditelja.

Vrijedi podsjetiti na zaprepaštenje mnogih kada Severina nije iskazala podršku Pišekovoj nakon prerane smrti njezina supruga Vidoja Ristovića. Tada je njezin svekar Vitor, poznat i kao Miša Grof, javno kritizirao voditeljicu. Izostanak podrške može se pripisati prošlom sukobu između Severine i Pišekova koji je do danas ostao nerazriješen, a pjevačica ga nema namjeru ponavljati.

Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, Nikolina je otkrila da je Severina gajila veliki bijes prema njoj, a koji proizlazi iz nekadašnje svađe vezane uz Milana Popovića, s kojim je pjevačica bila u izvanbračnoj vezi.


Iako se inače držim pacifizma, moram priznati da je Severina trenutno prilično bijesna na mene. Tijekom njenog razvoda sudjelovali smo u bezbrižnoj emisiji u kojoj smo razmjenjivali šale. Međutim, prolazila je kroz osjetljivu fazu, što potpuno razumijem. U početku smo je podržavali tijekom cijelog procesa, no došlo je do trenutka kada je njezin bivši suprug trebao iznijeti svoju stranu priče. Ja sam to najavio i to ju je duboko pogodilo na osobnoj razini. Smatrala je da mu nije trebalo dati nikakav medijski prostor za iznošenje svojih stavova. To je dovelo do razgovora, koji je prerastao u svađu. Severina je došla do mene i izrazila mi svoje pritužbe, govoreći razne stvari zbog kojih sam se osjećao povrijeđeno i nevino. Naljutila se na mene jer vjerujem da je pogrešno shvatila određene aspekte. Ako joj je netko slučajno poslao poruku ili nenamjerno nešto pogledao, iskreno se ispričavam. Nisam imao nikakve loše namjere i nisam mogao utjecati na to hoće li taj segment biti emitiran ili ne. Iskreno suosjećam s boli koju je proživjela u to vrijeme, pa čak i sada. Iskreno mi je žao – izjavila je tada Nikolina.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments