HomeNOVOSTI"MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA, TO BI BILO NAJBOLJE" Karleuša...

“MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA, TO BI BILO NAJBOLJE” Karleuša sve šokirala, fanovi preplašeni nakon pevačicine IZJAVE

Jelena Karleuša, poznata ličnost domaće glazbene scene, zapaženo se pojavila kao predsjednica žirija na izboru za Miss Srbije.

Prije samog događanja, Jelena se držala svoje uobičajene rutine druženja s medijima, odvojivši nekoliko trenutaka za razgovor. Iznenađujuće, jedan zanemareni aspekt privukao je značajnu pozornost na različitim platformama društvenih medija, postavši virusna senzacija koja traje nekoliko dana.

Novinar našeg medija pjevačicu je predstavio sljedećom izjavom:

Nakon svega rečenog i učinjenog, evo do čega je došlo.


Na prethodnu tvrdnju Jelena je odgovorila zanosno. Bilo joj je to prilično zabavno te je šaljivo spomenula da tu kaznu dobiva svaka tri dana, željno iščekujući dan kada će se učestalost smanjiti na dva dana, a na kraju samo na jedan dan.

Nakon toga, Jelena je napravila trenutnu stanku, gledajući u zemlju prije nego što je izgovorila rečenicu koja je duboko zabrinula njezine obožavatelje.

Pjevačica je prigušenim glasom razmišljala o mogućnosti da se jednog dana jednostavno ne pojavi, prepoznavši to kao optimalan izbor. No, u užurbanoj gužvi i ograničenom vremenu, nitko u tom trenutku nije reagirao na ovu izjavu.

Međutim, obožavatelji na društvenim mrežama uvelike dijele video izvadak iz gore spomenutog intervjua, izražavajući zabrinutost oko implikacija pjevačice i pružajući nepokolebljivu podršku tijekom njezinog izazovnog razvoda.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments