HomeNOVOSTIDRAGAN KOJIĆ KEBA SE IZBLAMIRAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog onoga što je...

DRAGAN KOJIĆ KEBA SE IZBLAMIRAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog onoga što je REKAO NASTAO JE MUK u studiju, da li je MOGUĆE?

Dragan Kojić Keba, istaknuta ličnost u javnosti, ima osebujnu osobnost. Poznat po svojim neočekivanim izjavama, Keba je svojim gostovanjem u emisiji Sanje Marinković prije nekoliko godina ostavio dubok dojam. Upravo je tom prilikom izgovorio nezaboravnu rečenicu: “Svemir postaje kartukuliran kada dođe do simbioze.” Voditeljica je, kao i svi ostali u studiju, ostala zatečena njegovom dubokoumnom izjavom.


Troškovi skladištenja iznose 55 dinara. Keba je nedavno otkrio svoj vlastiti režim njege, uključujući svoj pristup šminkanju za snimanja i emisije, što meni osobno teško pada. Moja preporuka je da se odlučite za minimalni izgled šminke koji naglašava vašu prirodnu ljepotu i sjaj. Keba je također spomenuo razne tehnike koje se mogu primijeniti, zajedno s isplativim beauty hackom.


Jedna od metoda o kojoj je govorio bila je upotreba sapuna od maslinovog ulja za čišćenje lica. Ovaj sapun za sobom ostavlja hranjivi trag ulja čak i nakon ispiranja. Osim toga, eksperimentirao je s pranjem lica kiselom vodom ujutro, odmah nakon buđenja. Ova praksa pomaže u pilingu i učvršćivanju kože zahvaljujući svojstvima gazirane vode. Iako nije potrebno izvoditi ovaj ritual svako jutro, može se povremeno raditi u svrhu pilinga. Nakon toga, Keba uključuje kreme u svoj režim njege kože. Cena gazirane vode, koja je uobičajena u supermarketima, obično se kreće oko 55 dinara.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments