HomeNOVOSTIMislila sam da će Veljko da me ostavi jer ne mogu da...

Mislila sam da će Veljko da me ostavi jer ne mogu da imam decu: Seka Aleksić 7 godina vodila borbu za potomstvo

Posljednjih 14 godina Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić utopljeni su u pravu ljubavnu priču. Njihova ljubavna priča obogaćena je dolaskom djece Jakova i Jovane koji dijele život u velebnoj vili u Staroj Pazovi.


Par je dugo i mukotrpno čekao sedam godina na željenu prinovu u obitelji. Osobno, početno razočaranje neuspješnom in vitro oplodnjom bilo je posebno teško, posebno s obzirom na prethodnu potrebu za dva kirurška zahvata uklanjanja mojih jajovoda. Da pružim malo pozadine, osobno sam iskusila trudnoću u jajovodima, što je u konačnici dovelo do komplikacija i kasnijeg uklanjanja jajovoda.
Na temelju liječničke procjene, zaključeno je da bi moj jedini izlaz za postizanje trudnoće bio IVF. Unatoč tome, čvrsto držim svoje uvjerenje da je sve, čak i mogućnost začeća bez medicinske intervencije, moguće postići Božjom moći. Liječničko otkriće nedvojbeno je bilo teško prihvatiti. Ideja da ne mogu zatrudnjeti prirodno me ostavila s osjećajem nepotpunosti i borila sam se kako to priopćiti svom duboko povezanom partneru. Međutim, ubrzo sam shvatio da su te brige beznačajne. Nakon operativnog zahvata susrela sam Veljka koji je, kako objašnjava Seka, preuzeo značajnu ulogu u mom životu.

Najteže iskušenje s kojim se susrela, kako priča, bio je početni neuspjeh na njezinom IVF putu. Ustrajala je kroz tri pothvata, a treći je urodio trijumfom.
U nedavnom intervjuu za emisiju “Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović”, Seka je ispričala svoje ranije uvjerenje da će njen suprug na kraju raskinuti brak zbog nemogućnosti da začnu dijete.. Ova bojazan proizašla je iz tipično suzdržanog ponašanja njezina supruga. Međutim, primijetila je da je njegov trenutačni osjećaj spokoja unio zagonetnu kvalitetu u njegove najskrovitije misli, ostavljajući je nesigurnom oko njegovih pravih osjećaja sve dok nije dublje zaronila u njihov odnos


Seka je istaknula njegovu ključnu ulogu u pružanju pomoći u teškim trenucima. Stalno je nudio utjehu i utjehu kad god bi suze prolivene, pokazujući iskrenu brigu za njezinu opću dobrobit. Umjesto da se fiksira na sadašnje okolnosti, poticao ju je da svoj pogled usmjeri prema budućnosti. S odlučnom odlučnošću, motivirao ju je ističući važnost napredovanja i brzog grabenja sljedeće prilike.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments