HomeNOVOSTI"KAD IZGUBI UTAKMICU PO 3 NOĆI NE SPAVA, JA GA TEŠIM" Ovo...

“KAD IZGUBI UTAKMICU PO 3 NOĆI NE SPAVA, JA GA TEŠIM” Ovo je Piksijeva žena s kojom je 36 godina, a ovako je spasla BRAK

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj naše nogometaše prati Dragan Stojković Piksi, izbornik reprezentacije Srbije, koji nažalost nisu prošli dalje od prvog kruga i izborili plasman u osminu finala.

Utakmica je završila remijem bez golova, a Piksi teško prihvaća poraz, no njegova supruga Snežana ostaje stalna utjeha i podrška, čak iu najzahtjevnijim trenucima.

Poznatog nogometaša punih 36 godina gaji nepokolebljiva ljubav sa jednom ženom Snežanom koja mu je darovala troje djece – kćeri Anju i Andreu te sina Marka.

Snežana i Dragan, par poznat po iznimnoj kompatibilnosti, održavaju uspješan brak već više od trideset godina. Obilježavajući dva desetljeća zajedništva, izmijenili su zavjete na svetoj ceremoniji održanoj u pravoslavnoj crkvi Aleksandra Nevskog u Parizu 2011. godine.

Unatoč tome što se nisu službeno razveli, njihov je brak često bio buran i pun sukoba, što su realnost koju su otvoreno priznavali u javnosti.

Opće je poznato da je naš brak bio pun turbulencija. Kada s prijateljima razgovaram o razvodu, često se šalim, govoreći: “Ti si imao besprijekorno vjenčanje, dok sam ja morao uložiti napor da stvorim besprijekoran brak, a sada žanjem plodove.” No, šalu na stranu, uvijek se treba potruditi. Iskustvo je drugačije kada se oženiš s 30 ili 35 godina, jer si već naišao na izazove u životu. U našem slučaju, imali smo samo 22 i 23 godine, zajedno smo krenuli na ovo putovanje. Ovu spoznaju Snežana je tada podijelila sa časopisom Story.


Nakon vjenčanja, Piksi je već bio poznata figura u svijetu nogometa, dok je Snežana bila relativno nepoznata široj javnosti, pa je bio izazovan pokušaj snalaženja u mnoštvu pritisaka koji prate vezu sa sportskom zvijezdom.

To je stvarnost koju možemo ignorirati, ali to se ne odnosi samo na romantične veze, već i na sve ljude koji su nam dragi. Čak iu prijateljstvu, skloni smo reagirati na sličan način kada je netko umoran ili pod stresom. Posebno postaje značajno kada netko, poput Dragana, ima zahtjevan posao. Nakon poraza on ne spava tri noći, a ja ga tješim i slušam, pa makar istu priču morao slušati 50 puta. Možda mi nije uvijek lako, pogotovo kad ni sama nisam najbolje raspoložena, ali to je dokaz poštovanja koje se razvijalo godinama, istaknula je Piksijeva supruga.

Namjerno sam odlučio odložiti svoje profesionalne aspiracije kako bih nastavio život uz Dragana, koji je imao vrlo uspješnu karijeru. Činilo se nemogućim istovremeno graditi vlastitu karijeru slijedeći njegove stope. Kao rezultat toga, donijela sam svjesnu odluku prekinuti studij arhitekture tijekom zadnje godine kada smo se preselili u inozemstvo. Ipak, uspjela sam ostati povezana s terenom baveći se uređenjem interijera za razne kuće i stanove u kojima smo stanovali. Ova kreativna točka mi donosi neizmjernu radost i zadovoljstvo.

Snežana ističe svoju nepokolebljivu podršku i izjavljuje da joj je Dragan najveća briga.

Za vrijeme njegove prisutnosti u našem domu suzdržavala sam se od dogovaranja bilo kakvih estetskih zahvata i druženja s prijateljima. Ovo je bila demonstracija poštovanja prema njemu i kvalitetno provedenom vremenu. Promatrala sam brojne žene koje cijeli dan posvete kozmetičkim salonima, ostavljajući svoje muževe dosadno i tjerajući ih da zovu vlastite prijatelje radi zabave. Povremeno, moji prijatelji izraze razočaranje zbog moje nedostupnosti, ali su se navikli da je Dragan moj glavni fokus. Čak su i naša djeca, dok su bila mlađa, pokazivala tračak ljubomore zbog posebnih rituala koje smo on i ja dijelili – elaborirala je.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments