HomeNOVOSTIGotovo 5 decenija kasnije rešio da iznese istinu: Progovorio otac sina Ane...

Gotovo 5 decenija kasnije rešio da iznese istinu: Progovorio otac sina Ane Bekute, njegove reči slamaju srce

Sa samo sedamnaest godina pjevačica Ana Bekuta postala je majka i rodila sina Igora. Identitet njezinog tadašnjeg partnera i oca sina do danas je najveća tajna Ane Bekute.

Ana je u djetinjstvu doživjela bolno odvajanje od svog prvog djeteta koje je odgajano u drugoj obitelji, što je njezinu partneru činilo podjednako izazovnim život u burnom razdoblju kada je otkrila da je pjevačica trudna.
Izvor je izrazio svoju duboku naklonost prema Ani, istaknuvši da je voli više od svega te da je karakteriziraju čistoća i mladenačka nevinost. Utjecaj njegovih riječi o Ani proganjao me godinama. Ispričao je trenutak kada je upoznao ženu snažne i hrabre, te da nikada više nije sreo tako izuzetnu osobu. Kako izvor otkriva, iz te duboke ljubavi rodio se naš sin.

Izvori kažu da je Anina neočekivana trudnoća šokirala njezinu obitelj zbog njezine mladosti, a Anina partner izrazio je žaljenje i priznao da je slab i plašljiv. Priznao je da se Ana za sve morala sama izboriti i da ne može riješiti problem bez njegove pomoći, zbog čega ga je bilo sram.

Tajno sam posjećivala sina dok je bio u bolnici. Jedini cilj mi je bio ostvariti fizički kontakt s njim i nježno ga pomilovati. Sada mi je srce ispunjeno neizmjernom srećom, jer je izrastao u čestitu i elegantnu osobu. Anin utjecaj bio je ključan u ovoj nevjerojatnoj transformaciji.


Zadržala je svoju ljepotu, ženstvenost i čistoću srca i lica. Moja ljubav prema njoj bila je poput ljubavi prema Bogu i sjećanje na nju ostat će zauvijek urezano u mojim mislima. Ova je priča ispunjena ogromnom tugom i žrtvovao bih sve da steknem mogućnost putovanja u prošlost, iako je to sada, nažalost, nedostižan pothvat.

Ana Bekuta desetljećima je svoju najveću tajnu uspijevala skrivati ​​od javnosti. No, to je znao njezin sin Igor jer je ostao kod kuće osam mjeseci dok Ana nije postala punoljetna i vratila ga.

Od svojih najranijih sjećanja znao sam da moja majka mora preuzeti ovaj zadatak. To nikada nije bilo skriveno od mene i nije imalo nikakvog utjecaja na moju situaciju. Međutim, moja majka je to u budućnosti nadoknadila i učinila više nego se iskupila.

Nas dvoje pričamo o tome i dan danas. Taj teret bio je dovoljan da moja majka donese odluku da me institucionalizira. Nikad je nisam smatrao odgovornom. To je bila zakonska obveza koju je moja majka morala ispuniti – riječi su Igora, kojem Ana nikada nije otkrila identitet njegova oca. Iako sam u potpunosti razumio svog oca, nedostatak komunikacije i fizičke interakcije između nas i dalje je bio očit.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments