HomeNOVOSTIZVEZDA GRANDA OPROSTILA DEČKU PREVARU, A ONDA JE USLEDILA NOVA IZDAJA! Pevačica...

ZVEZDA GRANDA OPROSTILA DEČKU PREVARU, A ONDA JE USLEDILA NOVA IZDAJA! Pevačica otkrila: “Osećala sam da ću da se razbolim…”

Finalistkinja Zvezda Granda Martina Jozinović šokirala je javnost kada je priznala da ju je dečko varao i da mu je ona oprostila.

Uz to, pjevačica je potom otkrila kako je saznala da je partner vara te kako je prebrodila teška razdoblja u životu.


– Prevario me u početku i ja sam mu oprostila i dala mu drugu priliku. Tada sam si za svaku sitnicu govorila da ću otići iz veze i to je bilo to – ispričala je kasnije otkrivši da su ubrzo nakon što mu je oprostila isplivali dokazi o još jednoj prijevari.

– Imala sam dokaz preko screenshotova za ono što je on napisao i samo na temelju toga, bez konkretnih dokaza, prekinula sam vezu. Dugo me to mučilo, ali sam znao da to nije cijela istina. Pokušao sam saznati od njega na “forumu” i izmislio da sam ga zatekao s djevojkom. Kasnije mi je konačno priznao. Mislim da je to zadnje što nekome možeš učiniti, strašno je lagati nekome koga poznaješ, a ne nekome s kim spavaš. Od tada sam jadna, ali ne želim mu se nikada vratiti. Prešao je granicu i više mu se nisam mogla ni javiti – kaže pjevačica.

– Za mene je čak i nečija namjera da vas prevari prijevara. Ono što sam otkrio nije specifična prijevara. Pisao je pisma prijateljima mojih poznanika u kojima ih je molio da izađu van, a meni je to bilo dovoljno da prekinem vezu s njim – rekla je Martina otkrivši kako je reagirala kada je to saznala.

– Muka mi je, osjećam se kao da će mi pozliti, to je tako razočaravajuće. Prije dva dana smo pričali o djeci i zajedničkom useljavanju, a onda saznaš nešto takvo.


Inače, Martina je nakon lošeg ljubavnog razdoblja trenutno u sretnoj vezi s novim dečkom.

– U vezi sam i nekako se sve sređuje. Iskreno govoreći, prošlogodišnja utrka i cijela godina bila je dosta burna za mene pa mi je drago da su se stvari smirile i da sam se mogao malo opustiti. U tom smislu mi je sve dobro. Pa, upoznali smo se na mojoj izložbi i bilo je to divno čudo. Poznajemo se godinu i po, a u vezi smo šest mjeseci – rekla je pjevačica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments