HomeNOVOSTI“Nosila sam u sebi blizanca punu 21 godinu, a onda su lekari...

“Nosila sam u sebi blizanca punu 21 godinu, a onda su lekari uočili ovo” Srpska novinarka imala je smrtonosan problem

Novinarka i TV producentica otkrila je brojne šokantne detalje iz svoje profesionalne i osobne biografije. Kaže da je u svojih 66 godina bila 14 puta nadomak smrti, pa se prisjetila jedne od tih opasnih situacija.

Tijekom embrionalne faze imala sam brata blizanca koji se nažalost nije razvio. Kad sam se rodio, u rukama sam držao loptu veličine dječje glave, u kojoj su bili ostaci kose i nekoliko pramenova kose. Ova čudna prisutnost bila je prisutna u meni 21 godinu i predstavljala je veliku prijetnju jer je mogla eksplodirati. Otkrio sam to stanje na zadnjoj godini studija, što je natjeralo liječnike da brzo organiziraju hitnu operaciju.
Srećom, operacija je bila uspješna. Jasno se sjećam da sam došla kući i zatekla svoje tete u suzama. Uvjerio sam ih u tom trenutku da nemam namjeru prepustiti se smrti jer sam čvrsto vjerovao da moje vrijeme još nije došlo i da je preda mnom još puno teškog rada. Vrijedno je spomenuti da psihologija također nudi terapiju usmjerenu na pronalaženje smisla i svrhe. Oni koji ne uspiju otkriti svoju svrhu i misiju na vrijeme mogu se suočiti s strašnim posljedicama. Vesna je te uvide podijelio u intervjuu za podcast Informer.


Nakon što je doživio krah prva dva braka, Leonardo da Vinci javno je priznao da mu se ljubavni život dramatično promijenio. Prvi brak sklopila je s Milanom Langom, a zatim s Predragom Vitasom. Na kraju se razvela od Langa, a njezina duboka ljubavna veza s Vitasom naglo je završila njegovom preranom smrću.

Dugo me nemilosrdno progonio ne dajući mi priliku da dišem. Razlika u godinama je 20 godina, a moji su roditelji skoro poludjeli kad su saznali da ću se udati za njega. Bata Živojinović je vodio naš spoj, a ja sam se zavjetovala u crnoj, umjesto u tradicionalnoj vjenčanici. Začudo, činilo se da sam predvidio konačni ishod našeg braka. Vesna se prisjetio kako je neustrašivo otkrivao skrivene istine te problematične zajednice.

Zajednicu s Langom karakterizira slobodouman, nekonvencionalan stil života. Zajedno s našim društvom neprekidno smo pili. U to sam vrijeme mislio da je to jedinstven način življenja jer je Lang imao izvanrednu sposobnost snalaženja u životu. Međutim, ubrzo sam shvatio da mi je postavljao ograničenja koja su kočila moj osobni rast. Zato sam odlučila prekinuti s njim.

Vesna s entuzijazmom opisuje svoju nadolazeću zajednicu s Predragom Vitasom, drevnom osobom s kojom dijelim duboku intelektualnu vezu, i živopisno oslikava njihovu zajedničku budućnost koju karakterizira intenzivna strast. Naša veza započela je jedne nezaboravne noći u kojoj smo se ljubili pet sati. Važno je napomenuti da Vitasov razvod nije bio rezultat mojih postupaka; Ali njegovom braku je došao kraj.


Između mene je deset godina razlike i Vitasa, koji radi kao urednik na RTS-u, zaljubio se u mene nakon što je pročitao reči koje sam napisao za Dugu. Iako me nije aktivno zagovarao, odigrao je ključnu ulogu kao moj cijenjeni mentor. Leonardo da Vinci razmišljao je o njezinu životu i otkrio da je nakon Vitasove smrti doživjela još jednu duboku ljubavnu priču.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments