HomeNOVOSTINAKON DEBAKLA SRBIJE ANASTASIJA SPAKOVALA KOFERE! Spremna za baškarenje na egzotičnoj destinaciji...

NAKON DEBAKLA SRBIJE ANASTASIJA SPAKOVALA KOFERE! Spremna za baškarenje na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Anastasija Ražnatović spakirala je kofere za odmor na Ibizi.

Naime, mlada glazbena zvijezda i njezin suprug Nemanja Gudelja bili su u Njemačkoj nešto prije nego što je naša reprezentacija sudjelovala na Europskom prvenstvu, ali su se neki od njih vratili nakon poraza od Srbije.


Anastasija i Nemanja će se po svemu sudeći još neko vrijeme odmarati na Ibizi, a mlada glazbena zvijezda podijelila je fotografiju s aerodroma.

– Napisala je, “Vidimo se uskoro na Ibizi”.

Podsjetimo, na Europskom kupu u Münchenu, nakon što je reprezentacija Srbije remizirala s Danskom, igrači Srbije prekinuli su sudjelovanje na ovom turniru.

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Minhen sa kćerkom Anastasijom kako bi bodrila Orlove.


Podsjetimo, Cecaa se u jednom intervjuu prisjetila vremena kada je vodila nogometni klub “Obilić”:

Imam neko iskustvo od ranije, poznajem nogomet i vodio sam nogometni klub. Te se stvari nikad ne zaboravljaju. Nogomet je najveći izvor zaraze. Dok sam vodio klub zanemario sam karijeru jer je to bila strast. Nismo igrali Engleska protiv Slovenije. Bojim se da ćemo izgubiti. Mislim da ćemo se ujediniti protiv Danaca i doći će do izražaja srpska tvrdoglavost, mnoge od njih osobno poznajem i znam koliko im je to važno. Mislim da će dati sve od sebe. Ponekad je Božja volja ugrožena.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments