HomeNOVOSTI“Ponižavala sam se na svakom koraku” – Melina priznala ono što niko...

“Ponižavala sam se na svakom koraku” – Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu!

Srpska estrada nedavno je dokumentirala niz razvoda poznatih parova za koje se do sada mislilo da žive u sretnim ljubavnim pričama. Prvi događaj u nizu je razvod pjevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline. Pop pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović bili su u braku 22 godine, no nedavno su donijeli tešku odluku o razvodu.

Obvezali su se 2014. i ubrzo postali roditelji dvoje prekrasne djece, kćeri Gine i sina Khana. Vijest o njihovoj razdvojenosti mnoge je iznenadila, pogotovo ako se uzme u obzir Melinina žestoka ljubav prema uskoro bivšem suprugu. Tijekom naše trogodišnje veze otvoreno je priznala da je doživljavala trenutke ljubomore. U ranim sam fazama osjećao veliku grižnju savjesti zbog svog ponašanja jer je odavalo karakteristike pravog psihopata.
Kako bih došao do dna stvari, proveo bih temeljito ispitivanje, pregledavajući njegove telefonske zapise i izvode kreditne kartice, i mudro postavljajući pogrešna pitanja kako bih ga zabavio. Dugo sam naivno vjerovao da posjedujem izuzetnu inteligenciju. U nedavnom intervjuu za naš list Melina je iznijela svoje mišljenje o tome, ističući da ovakvo ponašanje smatra uvredom za žene.


Nakon što je shvatila da već tri godine nema znakova nevjere, svjesno je odlučila osloboditi svoje ljubomorne osjećaje i otkrila da su oni splasnuli. Dizajnerica je istaknula ogromnu podršku koju ima od pjevačice u svim aspektima svog života. Javno je priznala ključnu ulogu koju je Haris odigrao u pružanju nepokolebljive podrške, neprestano potičući njezine napore da raste bez pritiska na nju.

Duboko je zahvalna za njegovo vodstvo, jer mu se često obraća za savjet o nizu tema. Prije susreta s Harrisom cijeli moj svijet vrtio se oko područja obrazovanja, uključujući obrazovne institucije, ekskurzije i ocjenjivanja. Veze koje imam sa svojom obitelji, prekrasni filmovi i izvanredna književnost imali su ogromno značenje za moje postojanje. Međutim, kada sam imala dvadeset dvije godine, moj život je krenuo stranputicom kada sam se udala za Harisa.

Prihvaćanje odgovornosti majčinstva dalo mi je neizmjernu radost i slobodu da se povežem s Harisom na dubokoj razini. Često privučem njegovu pozornost pitanjem o mojoj želji za istraživanjem prirode. Ljudi odgovorni za stvaranje “priče” duboko su utjecali na postojanje koje sada vodim, ispunjavajući njihove izražene težnje.


Suočeni sa sve većom medijskom pozornošću oko njihova razvoda, obje su strane namjerno odlučile zatajiti detalje razvoda. Konstantnom nizu novinskih izvješća nedostaju činjenični dokazi i umjesto toga fokusirani su na neutemeljene pretpostavke i javna nagađanja.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments