HomeNOVOSTISanja Maletić se porodila u šestoj deceniji! Dugogodišnja borba za potomstvo se...

Sanja Maletić se porodila u šestoj deceniji! Dugogodišnja borba za potomstvo se isplatila: Devojčica divnog imena je stigla

Sanja Maletić nedavno je postala majka, vijest koja je dirnula mnoga srca. Pop umjetnica najpoznatija po singlu “Mlađi”, godinama je žudjela za majčinskom ulogom, suočavajući se s brojnim zdravstvenim izazovima i virusom koji joj je ugrozio život.

S nepokolebljivom odlučnošću, pjevačica je koristila sva moguća sredstva kako bi ostvarila svoje ciljeve, vjerujući da je njezina nepokolebljiva vjera odigrala veliku ulogu u njezinom usponu do vrhunca uspjeha, jer nisu razmišljali o posvajanju djeteta. Bili su uvjereni da je njihova djevojčica tu negdje i da strpljivo čeka njen dolazak.
Sanja Maletić rodila je diskretno daleko od medija i znatiželjnih očiju javnosti, a začudo nitko nije primijetio da je u drugom stanju, držeći se načela gluhe na zlo, uspješno rodila dijete. Skrivanjem činjenice da je trudna učinkovito se zaštitila od znatiželjnih pogleda i zlih namjera drugih.


Unatoč ulasku u šezdesetu, novopečena mama nakon izazovnog poroda ostala je dobre volje, a njezina nasljednica dobila je najbolje ocjene. Pjevačica i kćerka uskoro će se vratiti u svoj dom, a kako piše Blic, djevojčica bi trebala dobiti ime Vanja po očevom prezimenu Stefanović.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments