HomeNOVOSTIOVO JE DA TI SRCE PUKNE! Mirza Selimović posvetio pesmu pokojnoj majci:...

OVO JE DA TI SRCE PUKNE! Mirza Selimović posvetio pesmu pokojnoj majci: Slušam i plačem

U dirljivoj počasti svojoj majci koja je preminula, pjevač Mirza Selimović upravo je objavio iskrenu pjesmu.

Mirza je odlučio podijeliti pjesmu na svojim Instagram i YouTube platformama, popraćenu iskrenim videom sastavljenim od dragih fotografija iz djetinjstva na kojima su on i njegova voljena majka, izazivajući emotivne reakcije brojnih gledatelja.

S nepokolebljivom odanošću, zaliječio bih tvoje ozljede, moj jedini druže, čak i kad bih posrnuo. Ove iskrene riječi Mirza je napisao u čast svoje voljene majke (1967.-2004.). Duboki dojam ove pjesme ostavio je njegove obožavatelje svladane emocijama, dok su im suze tekle niz lica.


U odjeljku komentara ispod videa, iskrena poruka izražava duboke emocije nakon slušanja pjesme. Pojedinac se prisjeća voljene osobe po imenu Mirza, koji je imao izuzetnu majku poznatu po svojoj dobroti i ljepoti. Komentator s ljubavlju naziva Mirzu “pahuljom”, ističući njihovu nježnu i izuzetnu prirodu.

Prije nego što je njegova majka umrla, Mirza je od srca zamolio osobe dobre volje da daju krv, posebno trombocite potrebne za njen oporavak.

– Pozdrav, dragi prijatelji. Obraćamo vam se ako nam je očajnički potrebna pomoć. Sutra ujutro, molim Vas da krenete na transfuzijsku kliniku sa trombocitima nulte krvne grupe za Nedretu Selimović. Cijenimo vašu podršku. Mirzina majka je, nažalost, ubrzo preminula.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments