HomeNOVOSTIPotvrdila ono o čemu se nagađa: Ana Nikolić se javno obratila majci...

Potvrdila ono o čemu se nagađa: Ana Nikolić se javno obratila majci sa kojom je godinama u lošim odnosima

Odstupajući od dosadašnjeg obrasca zajedničkog pojavljivanja, Miljana, majka Ane Nikolić, donijela je odluku da se povuče iz medija i ne prati svoju kćerku na javnim događajima. To je u javnosti potaknulo nagađanja o prirodi njihove veze, posebice u svjetlu Aninog iskrenog otkrića tijekom intervjua za Hype televiziju.

Nakon što je terapeut prvi put spomenuo “škripe” u mom odnosu s mojom majkom, odmah sam izrazio skepticizam, otišavši toliko daleko da sam zatražio provjeru njezinih kvalifikacija. Čvrsto sam vjerovao da je moja veza s majkom bila besprijekorna, jer smo stalno uživale u kvalitetnom zajedničkom vremenu u gradu. Nisam ni znao da je upravo ta bliskost bila srž problema. Je li doista uobičajeno da se majka druži sa svojom kćeri? Iako me majka rodila prije nego što sam dobio Taru, nešto u vezi s tim mi se još uvijek čini lošim. Terapeutkinja je ustvrdila da je neprimjereno da majka i kći budu prijateljice, uz napomenu da je moja majka oduvijek bila “obilježena” u obitelji.
Tijekom terapije postalo mi je očito da moja majka i ja dijelimo sklonost usvajanju načina razmišljanja žrtve. Ona je stalno nezadovoljna, a tu sam karakteristiku primijetio i kod sebe. Dosljedno težimo savršenstvu, kontinuirano nastojeći nadmašiti ono što se već smatra izuzetnim. Ako je nešto ocijenjeno peticom, zašto ne težiti petici plus? A ako slučajno završite treći u kros utrci, zašto ne biste bacili oko na prvo mjesto?


A u slučaju da ste u mogućnosti postići željeno prvo mjesto, zašto ne biste nastojali nadmašiti čak i najiznimnije? Unatoč činjenici da je ovaj vrhunac čisto hipotetski, to je koncept za koji ona osjeća inherentnu potrebu da ga manifestira. Ovo nezadovoljstvo, poznato samo njoj, pokreće njezinu neprestanu potragu za većim postignućima. Čini se da je nikad ništa ne zadovoljava. Osobno sam se navikao na podbacivanje. Prihvatio sam ulogu izvanrednika unutar svoje obitelji i svim srcem prihvaćam i ispunjavam tu ulogu.

Od tada u javnosti kruže nagađanja o napetoj dinamici između Ane Nikolić i njezine majke. Ove su se glasine proširile među Aninim obožavateljima nakon debija njenog EP-a, “Hvala doviđenje”. Među njezinim odanim navijačima prevladava mišljenje da su te glasine donekle istinite, što ukazuje na značajnu razliku između Ane i njezine majke.

Na albumu se nalazi i pjesma pod nazivom “Terasa s pogledom na zid” koja ima posebnu emotivnu težinu. Obožavatelji se povezuju s stihovima, vjerujući da su Anina iskrena poruka majci Miljani. Oprostite, jesmo li se prije ukrstili? Ima nešto u vezi tebe što je odmah zaokupilo moju pažnju. Sjećate li se onih cipela za kojima smo žudjeli, ali ih nismo mogli priuštiti? Očarale su me, bacile čaroliju kojoj nisam mogla odoljeti.

Usmjerite svoju pozornost prema meni, iako vaše srce možda nema sposobnost vidjeti. U početku su moji postupci prema vama možda bili nepovoljni, izazivajući negativne emocije. Čak i kada ja nisam odgovoran za takve osjećaje, vi ih ipak pripisujete meni, ali to je teret koji nosite sami. Kao posljedica vaših postupaka, sva mjesta koja su nekoć pružala utjehu sada nude samo tračak neprobojne barijere. Dok gledam u ovaj zid, ispričavam se i molim vas da zastanete i razmislite. Duboko u sebi, vaše srce priznaje istinu. Možete li se sjetiti tog malog prostora u kojem smo dijelili dragocjene trenutke zajedno?


U društvu samo jedno s drugim, uživali smo u slasnom komadu torte, prepuštajući se prekrasnom mirisu cimeta i izvrsnom okusu malina. Vlastitim sam se rukama okitila u svojoj prvoj haljini. Iako je vaše srce možda zamagljeno tamom, dokazao sam da sam nepopustljiv prema vašem nedostatku empatije, izazivajući negativne osjećaje. Čak i kada nevinost prevlada, krivnja se i dalje nepravedno pripisuje meni, ali taj teret ostaje isključivo na vašoj savjesti. Kao posljedica vaših postupaka, svi moji balkoni sada su okrenuti prema čvrstom zidu, lišenom bilo kakvog pogleda izvan njegovih granica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments