HomeNOVOSTISve dođe na naplatu, Ana Nikolić opet u nevolji, a Seka Aleksić...

Sve dođe na naplatu, Ana Nikolić opet u nevolji, a Seka Aleksić bez sažaljenja: Njen komentar je urnebesan

Javnost je zaokupila reakcija Seke Aleksić na glazbu Ane Nikolić. Ana, poznata pjevačica, već je duže vrijeme u ljubavnoj vezi sa skladateljem Goranom Ratkovićem Raletom. Dok su kružile glasine o njihovoj vezi, Ana je na kraju potvrdila nagađanja.

U samo dva dana, objavljivanje albuma Seke Aleksić “Hvala, doviđenja” na YouTubeu izazvalo je bujicu komentara, što je dovelo do brzog uklanjanja njenih novih pjesama s platforme. Iskoristivši situaciju, njen dečko Rale iskoristio je priliku da se oglasi.
Rale je naznačio da će demo snimke koje su snimljene biti podvrgnute zamjeni, a kompletan sadržaj trenutno prolazi proces montaže. Kako bi sve bilo dobro organizirano, uključit će se dodatni autori. U iščekivanju ponovnog oživljavanja američkog pružatelja, predviđa se da će YouTube kanal ponovno proraditi za nekoliko sati.


Izjava o kojoj je riječ ostavila je potpuno iznenađenje pjevačicu Seku Aleksić, što ju je navelo da svoje mišljenje iznese na Twitteru. Ovaj odgovor Seke Aleksić izazvao je bujicu komentara i nasmijao njene fanove. Pjevačica je na Twitteru razmišljala hoće li američki provajder doista probuditi i objaviti sve na svom YouTube kanalu. Ana Nikolić je tijekom jednog od svojih nastupa iznijela opasku o Povorci ponosa koja je zatekla mnoge, pa tako i njezinu kolegicu Seku Aleksić koja je hrabro propitala nelagodu koju je izazvala.

Ana Nikolić čvrsto drži svoje uvjerenje da nema potrebe javno isticati svoju seksualnu orijentaciju. Samouvjereno se drži vlastitih načela i podržava svoje osobne vrijednosti. Ana se pita zašto je drugima važno izjašnjava li se kao gay ili ne. Ostaje pri svom stavu protiv gay parade i crkve, ističući da se čak ni ne osjeća prisiljenom javno deklarirati svoju heteroseksualnost.

Nakon što se oglasila na Twitteru, Seka je izazvala žestoku raspravu svojim provokativnim tvitovima, koji su zauzvrat dobili nekoliko ohrabrujućih poruka. Seka je ustvrdila da pojedini pjevači svoje trijumfe pripisuju utjecajnim udrugama, ističući da to nije rijetkost.


Cijenim što sam ostao nepromijenjen, vjeran svom autentičnom ja i svojim osjećajima prema drugima. Moja naklonost obuhvaća sve pojedince, bez obzira na to kako ih mogu klasificirati kao dobre ili loše. Nije naše da donosimo sudove; ta odgovornost leži na višoj vlasti i konačno se određuje tijekom vremena. Umjesto da se fokusiramo na ispravljanje drugih, naša bi pozornost trebala biti usmjerena na osobni rast i samopoboljšanje. Umjesto da preispitujemo postupke drugih, usmjerimo pogled prema unutra i preispitajmo vlastito ponašanje. Vrijednost oprosta duboko je usađena u meni, kako je Seka Aleksić rječito izrazila. Javnost je zaokupila reakcija Seke Aleksić na glazbu Ane Nikolić, koja je izazvala veliku pozornost.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments