HomeNOVOSTIEVO ŠTA RADI NIKOLA ROKVIĆ NAKON USPEŠNE MISIJE: Pevač posle hodočašća odlučio...

EVO ŠTA RADI NIKOLA ROKVIĆ NAKON USPEŠNE MISIJE: Pevač posle hodočašća odlučio da nadoknadi propušteno, ovo mu je sada prioritet

Nikola Rokvić je u izuzetnom činu milosrđa krenuo na put od Beograda do manastira Svetog Nektarija na Egini, s plemenitim ciljem prikupljanja sredstava za dječju onkologiju. Tijekom čitavog jednomjesečnog hodočašća Rokvić je plijenio pozornost medija i imao veliku podršku šire javnosti.


Tijekom njegova putovanja njegova je obitelj bila stalno prisutna, a supruga Bojana pružala mu je nepokolebljivu podršku i preuzela odgovornost brige za njihovu djecu u Beogradu.

Nakon trijumfalno obavljene misije, pjevač je svoje slobodno vrijeme posvetio isključivo svojim najdražima. Redovito koristeći platforme društvenih medija u promotivne svrhe, brojni postovi bilježe trenutke koje pjevač voli sa svojom malom kćeri i suprugom.

Uz njegu obiteljskih trenutaka, Rokvić dosljedno pronalazi vremena za brigu o sebi i treningu kao prioritet, osiguravajući tako održavanje napretka za kojim je marljivo išao mjesecima.


Nikola je podijelio fotografiju snimljenu u teretani, pokazujući transformaciju svoje tjelesne građe nakon planinarske ekspedicije u Grčku.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments