HomeNOVOSTIPOLITIKAARKANOV SIN: OTAC JE ŽIV, PROMENIO JE LIČNI OPIS I ŽIVI VAN...

ARKANOV SIN: OTAC JE ŽIV, PROMENIO JE LIČNI OPIS I ŽIVI VAN SRBIJE! Ceca morala da se oglasi: Velika srećna porodica…

 

Prema pisanju domaćih medija, pojavile su se tvrdnje da je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo Ražnatović, izjavio kako je njegov otac živ. Mihajlo je tvrdio da je Arkan promenio svoj lični opis i da sada živi na Kipru. Takođe je tvrdio da se Svetlana Ceca Ražnatović prema njemu ponaša kao prema robu. Međutim, ove informacije su brzo demantovane od strane Vojina Ražnatovića, koji je rekao da nema istine u tim tvrdnjama.

Svetlana Ceca Ražnatović u početku nije reagovala na još jedan u nizu tračeva o Arkanovom navodnom „životu posle života“ na Kipru. Razlog njenog ćutanja bio je to što je već ranije objasnila celu priču u jednom intervjuu pre nekoliko meseci. Kada su je novinari ponovo pitali o tekstovima na nekim portalima koji navode da je Arkan živ, Ceca je odlučno odgovorila.

„To bi bilo komentarisanje gluposti! Najviše bih volela da je to istina. Niko ne bi bio srećniji od moje dece, ali da ne gubimo vreme na prazne priče,“ rekla je tada Ceca, jasno izražavajući svoje razočaranje zbog ponovnog oživljavanja ovih neistinitih priča.

Takođe je dodala: „Niko me ne bi dirao da je Željko živ. Znaju to i oni. Bili bismo velika srećna porodica.“

 

 

Ceca je ovim odgovorom želela da stavi tačku na sve spekulacije i tračeve koji su se pojavili u vezi sa navodnim „životom posle života“ njenog pokojnog muža. Ona je naglasila da je cela porodica prošla kroz dovoljno bola i tuge zbog Arkanove smrti i da im nije potrebno dodatno uznemiravanje sa izmišljenim pričama.

Mediji su često spekulisali o Arkanovom životu i smrti, a priče o njegovom navodnom preživljavanju bile su među najintrigantnijim. Ipak, svaki put kada bi se pojavile, bile su brzo demantovane od strane njegove porodice i bliskih prijatelja. Ceca je više puta ponavljala da bi volela da su te priče istinite, jer bi to značilo da je njen suprug živ, ali istina je sasvim drugačija.

Vojin Ražnatović, koji je također dao izjavu povodom ovih glasina, rekao je da je žalosno što ljudi veruju u takve stvari i da je potrebno poštovati uspomenu na njegovog pokojnog brata. Dodao je da porodica Ražnatović pokušava da živi normalan život i da ovakve priče samo nanose dodatnu bol i stres.

Ovo je još jedan primer kako mediji mogu da kreiraju senzacionalističke naslove i priče bez ikakvog utemeljenja u stvarnosti. Svetlana Ceca Ražnatović, kao i ostatak porodice, nastavili su sa svojim životima, pokušavajući da pronađu mir nakon tragedije koja ih je zadesila.

Iako se čini da su ovakve priče neizbežne u životu javnih ličnosti, važno je da se istina ne zaboravi i da se poštuje privatnost i dostojanstvo onih koji su izgubili svoje najmilije.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments