HomeZANIMLJIVOSTIČETIRI OSOBE POGINULO U SMRSKANOM AUTOMOBILU: Kada je policija otvorila gepek, ostala...

ČETIRI OSOBE POGINULO U SMRSKANOM AUTOMOBILU: Kada je policija otvorila gepek, ostala je u šoku

 

 

Ova priča, nastala na temelju istinitog događaja, zvuči potpuno neverovatno, ali mnogi svedoci su potvrdili sve što se pričalo o ovoj saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom.

Sve počinje tako što su četvorica pijanih mladića krenula da nastave noćni provod. Prethodno su svratili po nešto do kuće jednog od njih. Majka tog mladića, ispraćajući ih zabrinuta, rekla je:

“Draga deco, pazite se i neka vas Bog čuva!”

Mladići su se nasmejali na ovu opomenu, a jedan od njih je nastavio da se podsmeva:

“Nemamo mesta za njega, ima nas mnogo u autu. Može da ide sa nama jedino u gepeku, neka ga tamo…”

Nedugo nakon što su krenuli, dogodila se strašna nesreća. Automobil je bio potpuno smrskan, a sva četvorica mladića su poginula na licu mesta. Kada su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci, shvatili su da za mlade ljude više nema spasa.

Međutim, sve prisutne je šokiralo ono što su našli u gepeku uništenog vozila. Tamo se nalazio karton jaja. Ni jedno jedino jaje nije bilo slomljeno.

Ovaj događaj je mnogima ostao u sećanju kao čudesan i misteriozan, pružajući dodatnu dimenziju razmišljanja o onome što je majka rekla pre nego što su mladići krenuli na svoj poslednji put. Mnogi veruju da je taj karton jaja u gepeku bio znak nečeg većeg i dubljeg, možda Božjeg prisustva i zaštite na način koji niko nije mogao predvideti.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments