HomeNOVOSTIAnita rodila bebu kakve u Srbiji nije bilo 20 godina: I ja...

Anita rodila bebu kakve u Srbiji nije bilo 20 godina: I ja sam u šoku kakvo sam dete rodila!

 

Anita Stanković (33) iz sela Donje Konjuvce u opštini Bojnik juče je rodila svog trećeg sina, a ovaj događaj će ostati upamćen u leskovačkom porodilištu zbog izuzetne težine novorođenčeta – čak 5,2 kilograma! Ova zdrava beba, koja je dobila maksimalne ocene na porođaju, odmah je postala miljenik osoblja porodilišta zbog svoje veličine i dobro uhranjenog izgleda, kao da je stara dva meseca, piše Jugmedia.

Porodica Stanković je samo dan pre ovog događaja proslavila svoju porodičnu slavu, a juče je došao na svet ovaj mali junak. Anita, ponosna majka, kaže da je porođaj protekao bez problema, iako je bila iznenađena težinom svog sina.

„Znala sam da je beba velika, rekli su mi, ali nisam očekivala da je težak 5 kilograma i 200 grama. Na sreću, porođaj nije bio težak. Ušla sam u porodilište u 11:15 sati i brzo se porodila. Imala sam sreću da sam naišla na dobar tim“, ispričala je Anita za portal Jugmedia.

Anitu su porodili ginekolog Zoran Cakić i babica Dragana Manev. Babica Manev je istakla da ultrazvuk ne može tačno odrediti težinu bebe, iako je bilo očigledno da je krupna. „Došla je sa velikom dilatacijom, ali to ne garantuje uvek lak porođaj. Često se desi da je težak, ali ovaj put je sve proteklo školski. Žena je sarađivala, a mi smo obavili svoj posao“, rekla je Manev.

Ovaj neobičan slučaj privukao je pažnju ne samo zbog veličine bebe, već i zbog brzine i lakoće porođaja. Anita, njen suprug, kao i osoblje porodilišta, još su u šoku, ali i veoma srećni zbog dolaska zdravog dečaka.

Priča o malom princu iz Donjeg Konjuvca pokazuje koliko porodica Stanković ima razloga za slavlje. Porođaj je prošao bez komplikacija, što je veliko olakšanje za Anitu i njenog supruga. Njihov novi sin je sada zvijezda porodilišta i svi se raduju što su imali priliku da budu dio ovog posebnog događaja.

Ova priča je podsjetnik na čuda života i radost koju donose novorođenčad. Porodica Stanković sada ima tri sina i njihove priče će sigurno biti ispunjene ljubavlju, srećom i ponosom zbog njihovog novog člana porodice.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments