HomeHRONIKA2017. Je Proglasili Najljepšom Djevojčicom Na Svijetu: P0GLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA

2017. Je Proglasili Najljepšom Djevojčicom Na Svijetu: P0GLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA

 

Anastasija Knjazeva je djevojčica čije je ime postalo sinonim za ljepotu i eleganciju već od najranijih godina njenog djetinjstva. Rođena 2009. godine, Anastasija je stekla svjetsku slavu kada je 2017. godine proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Njene nestvarno plave oči i duga smeđa kosa brzo su osvojile srca mnogih, a njena prirodna gracioznost i šarm su je učinili omiljenom i na društvenim mrežama, gdje je stekla veliki broj pratitelja, premašujući milionsku granicu na Instagramu.

USPOREDBE

Mediji su Anastasiju često uspoređivali s poznatom manekenkom Irinom Shayk zbog sličnosti u izgledu i karizmi. Njena pojava u francuskom izdanju Voguea kao najmlađeg modela ikada, dodatno je potvrdila njen status kao izuzetnog talenta u svijetu mode. Anastasija nije samo lice brendova; ona je i inspiracija mnogima koji cijene njenu prirodnu ljepotu i profesionalni pristup poslu.

Osim uspjeha u modelingu, Anastasija aktivno balansira između svojih školskih obaveza i svojih strasti. Redovno pohađa časove engleskog jezika i plesa, što pokazuje njenu posvećenost kako obrazovanju tako i umjetničkim interesovanjima. Pored toga, Anastasija također voli pjevanje, što je dodatno obogaćuje kao osobu i umjetnicu u razvoju.

 

Godine 2018., Anastasija je bila uvrštena na peto mjesto liste najljepše djece na svijetu prema L’Officielu, što je još jedan pokazatelj njene trajne prisutnosti i priznatog statusa u svijetu mode i ljepote. Ona ne samo da inspiriše svoje vršnjake nego i generacije starije, pokazujući kako se talent, rad i predanost mogu spojiti kako bi se postigao uspjeh u mladim godinama.

MLADI MODEL

S obzirom na svoj rani uspjeh i popularnost, Anastasija Knjazeva ne samo da nastavlja da se razvija kao model već i kao mlada osoba koja svojim primjerom potiče druge da sanjaju velike snove i slijede svoje strasti. Njena priča je podsjetnik da ljepota dolazi u različitim oblicima, ali da istinska ljepota proizlazi iz unutarnje snage, ljubavi prema poslu i poštovanja prema svima oko sebe.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments