HomeMAGAZINBOLJA SAM ŽENA I MAJKA OD NJE, ZNATE ZAŠTO? Nikolija počela da...

BOLJA SAM ŽENA I MAJKA OD NJE, ZNATE ZAŠTO? Nikolija počela da PLAČE I PSUJE zbog Vesne, pa osula rafalnu paljbu! VIDEO

Zbog svoje majke Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović bila je emotivno skrhana i shrvana.

Nikolija Jovanović, pjevačica koja izuzetno cijeni svoju majku Vesnu, izrazila je razočaranje zbog negativnih komentara na račun njene majke na društvenim mrežama. Strastveno je prenijela svoju perspektivu odgovornima koristeći svoj jedinstveni pristup.

Pjevačica je započela izjavom: “Možda ne pjevam ili kuham kao moja majka. Ipak, bolja sam majka svojoj djeci, obrazovanija i bolji partner svom suprugu nego što je ona ikada bila.” Nikolija je tada počela da plače i pitala je: “Znaš li zašto mi je bolje? To je zato što imam nešto mnogo vitalnije.

“Zato što je ona moja mama, zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona ona me je naučila da budem bolja, tako da je*ite se”, opsovala je ljutito Jovanovićeva. Evo i kako je sve izgledalo:

Video pogledajte na ovom Nikolija Jovanović se rasplakala govoreći zašto je bolja od Vesne Zmijanac | Zabava | Zvezde i tračevi (mondo.rs)

Vesna Zmijanac, poznata pjevačica koja se vratila nakon operacije srca, dobila je poražavajuću vijest o svom prebivalištu na Bukulji. Izvještaji pokazuju da je njezin ljubimac, ženka Jack Russell, upucan iz lovačke puške.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments