BURSAĆ GOSTOVAO KOD KULAČINA I VIDOJKOVIĆA: “Narod jedva čeka rat”

Rekao je da se nijedan narod ne može označiti kao zločinački, već da svi zločinci, kojem god narodu da pripadaju, imaju svoja imena i prezimena.

Novo izdanje podkasta “Dobar, loš, zao” je u eteru. U prvom dijelu DLZ, autori Nenad Kulačin i Marko Vidojković posvetili su dužnu pažnju automobilskim tablicama na Kosovu, potrudili se da odglume iznenađenje što su pregovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima pukli, uz svesrdnu pomoć europarlamentaraca, a složili su se da novi nacrt Zakona o policiji predstavlja svečani ulazak Srbije u otvorenu diktaturu, koju će legalno štititi tajni naoružani masovni aparat prinude, uz svesrdnu pomoć kineskog sistema za totalni nadzor građana.

Da jedinstvo Srba može da bude i nešto normalno, pokazao je drugi dio emisije, u kojem je gost bio banjalučki novinar Dragan Bursać, regionalni šampion u primljenim pretnjama smrću.

Čovjek kojem je nalijepljena etiketa najvećeg izdajnika srpskog roda i vodećeg autošoviniste, analizirao je situaciju u regionu, s posebnim osvrtom na fenomen „srpskog sveta“ i brzinu kojom taj projekat može dovesti do potpunog uništenja srpskog naroda.

Izrazio je bojazan da su sluđeni narodi u Bosni i Hercegovini više nego ikad spremni za novi rat i po ko zna koji put ponovio (džaba, i dalje će ga razumjeti samo oni koji imaju više od dva grama mozga) da se nijedan narod ne može označiti kao zločinački, već da svi zločinci, kojem god narodu da pripadaju, imaju svoja imena i prezimena.

sb

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.