Čampara: Mi se bavimo smećem! Osmica je planetarna sramota!

Aljoša Čampara gostujući u Centralnom dnevniku dotakao se drugog dijela snimljenog razgovora Osmana Mehmedagića Ose i Gordane Tadić.
“Za Sebiju i njeno djelovanje u politici Bakiru sam rekao da kod nas na Balkanu to nije normalno. Rekao je da ima svako pravo da se bavi politikom. Rekao je da je ljudi hoće, žele.”

“Kod Osmice nema ništa, ni padeža ni početka ni kraja rečenica. Ono što je posebno, za Avdu Avdića je sramotno što je pričao da ga je ganjao po ulici. To je strašno. Zamislite da šef CIE izađe i nabija novinara nogom i to priča pred glavnim Tužiteljem? Nemam riječi šta da kažem. Osmica ne zna šta je prijavni ispit. Ne zna razliku između upisnog lista od prijave za polaganje ispita. Naziva sebe šarplanincem a ove dvije mu govore ti si pitbull. On kao šef službe je trebao da nosi predmete papire Tužiteljici da nosi dokumente za naše časne generale da nisu krivi. Moraju državne institucije reagovati a ne ovako se ponašati. Mi se bavimo čaršijanerskim stvarima, smećem. Osa ima pravo da izađe u javnost kad god želi ali nikad neće izaći radi vokabulara. Ono je planetarna sramota.”

Nastavak gostovanja pogledajte UŽIVO na Face TV kao i na našem Youtube kanalu.

Face

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.