HomeNOVOSTIBIHDODIKOV ČOVJEK OD POVJERENJA IMA SVOJU STRANU PRIČE: “Bisera Turković nikada nije...

DODIKOV ČOVJEK OD POVJERENJA IMA SVOJU STRANU PRIČE: “Bisera Turković nikada nije predstavljala BiH, već…”

“…već isključivo najradikalniju struju među bošnjačkim narodom.”

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Radovan Kovačević rekao je da se Republika Srpska za promociju i političko predstavljanje uvijek oslanja na autoritet svojih predstavnika, te da Republika Srpska nema, niti je kad imala koristi od diplomatije BiH.

“Bez obzira što Sarajevo, kao i pojedinci iz opozicije Republike Srpske tvrde da su Banjaluka i Republika Srpski izolovani, sada se pokazalo da to nije tačno. Iz posljednjih diplomatskih sastanaka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika vidjelo se da Republika Srpska ne da nije izolovana, već je izuzetno aktivna u prezentovanju političkih stavova i realne situacije u BiH”, rekao je Kovačević za beogradske “Večernje novosti”, dodavši da se RS zalaže za mir, očuvanje stabilnosti i BiH u okvirima Dejtonskog sporazum.

Kovačević je rekao da Republika Srpska nema, a nikada nije ni imala koristi od diplomatije BiH koja je zarobljena od SDA i služi samo za promovisanje njihovih stavova i interese bošnjačkog naroda.

“Bisera Turković nikada nije predstavljala BiH, već isključivo najradikalniju struju među bošnjačkim narodom”, rekao je Kovačević.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments