“FUNKICONERI SNSD-a RADE PO PRINCIPU PORODICE DODIK”: ”Stanivuković za sutra najavljuje – “Kako je profesor postao milioner za vrijeme jednog mandata …”

“… i tome koliko je firmi osnovao sa ljudima koji su radili u kabinetu prethodnog gradonačelnika”, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković poručio je da će ne sutrašnjem predstavljanju Tima za reviziju govoriti o tome kako je jedan profesor, a bivši zamjenik gradonačelnika, postao milioner za vrijeme jednog mandata.

“Sutra ćete imati priliku čuti o našem profesoru, nekada zamjeniku gradonačelnika, o tome kako je za četiri godine postao milioner i tome koliko je firmi osnovao sa ljudima koji su takođe imali radili u kabinetu prethodnog gradonačelnika”, rekao je Stanivuković.

On je dodao da “funkcioneri SNSD rade po principu porodice Dodik”, što će, kaže, potvrditi i ovaj izvještaj Tima za reviziju, prenosi Srpskainfo

“Ako oni imaju 60 firimi, drugi moraju da se približavaju tom broju, pa da imaju bar 6. Izgleda ko se više približi, taj je cjenjeniji u toj crvenoj bandi. Zato, što nas više dođe sutra, njih će više biti sramota što su radili na taj način. Važno je da sve ovo sutra uživo čujete ispred televizije koju svi plaćamo, a koja o tome uporno ćuti”, rekao je Stanivuković.

Dodaje da će ujedno pozvati MUP i Tužilaštvo da počnu da reaguju.

“Pozivam ih da rade nakon što iznesemo sutra sve dokaze, crno na bijelo, ali da djeluju i po pitanju tema koje smo ranije pokrenuli. Dakle, sutra govorimo o vrhu crvene bande koja je upravljala gradon ne samo posljednje četiri godine, nego više od dvije decenije. Biće to jedan širi obuhvat. Nakon ovog izvještaja, vrlo brzo ćemo iznijeti još dodatnih tema, a u narednim danima podnosimo i krivične prijave. Pozivamo vas sve sutra ispred RTRS da pokažemo koliko znamo i zašto svih prethodnih godina nisu mogle da se naprave uštede od 17 miliona”, poručio je Stanivuković.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.