HomeUncategorizedHTELI SU DA JE HAPSE NA KOSOVU! Slađa Delibašić doživela pakao, digla...

HTELI SU DA JE HAPSE NA KOSOVU! Slađa Delibašić doživela pakao, digla veliku FRKU – “Na granici su nas izvukli iz kola!”

Detinjstvo Slađa Delibašić koja je bila je jedna od najvećih zvezda devedesetih obeležila je prerana smrt majke Mirjane Delibašić (devojačko Marković), koja je preminula kada je denserki bilo svega 10 godina. Njena majka sahranjena je na groblju u Kosovskoj Mitrovici, gde su Delibašići nekada živeli.

Kako je jednom prilikom ispričala spomenik njene majke uništili su Albanci, a ona još nije uspela da ga obnovi. Pre dve nedelje izbio je skandal kada su pevačici i njenom bratu zabranili da nastave put.

“Pre dve nedelje sam bila, bio je i moj rođeni brat Srđan. Na granici su nas lepo izvukli iz auta, išli smo prvo kod moje mame na groblje, a onda sam imala nastup u jednom klubu. Rekli su Srđanu: ‘Ne možeš, moraš da se vratiš’, on: ‘Ko mora da se vrati?!’. Ja sam digla frku, kažu: ‘Sad ćemo da vas privedemo’, ja kažem: ‘Hajde, privedite me’. Srđan mi je rekao: ‘Nemoj da praviš problem, idi dole, čekaju te i familija i svi’, tako da se on vratio sa granice autobusom za Beograd”, prisetila se Slađa.

Pevačica je ranije priznala i da pored toga što poseduje svoje nekretnine otišla je da živi kao podstanar – “Imam tri kuće, ali neću da smetam deci. One su velike, imaju svoj život. Ja sam dupla škorpija, džangrizava… Zašto je ovo neoprano, zašto je ovo bačeno ovde, zašto je ovako, onako… To sam ja. Rekla sam: ‘Imate svoje živote, svoje kuće, ja idem i to je to’. Zašto da ne”, rekla je ona u “Premijeri”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments