JORGOVANKA TABAKOVIĆ PLJUNULA NA SAV NAROD U SRBIJI: “Oni nisu dostojni Aleksandra Vučića”

Navikala je Jorgovanka da je vječito na državnim jaslama, a drugi dolazak na vlast je riješila da iskoristi maksimalno po sebe i svoje bližnje

Guvernerka Narodne banke Srbije, Jorgovanka Tabaković, obraćajući se poslanicima u Narodnoj skupštini, grubo je uvrijedila srpski narod i sve građane Republike Srbije, rekavši da nisu dostojni Aleksandra Vučića, piše portal Direktno.rs.

“O tome govori ono što su neki poslanici pokušavali da ospore. Ja sam i tada pitala onoga ko je za mene čovjek koji se po hrabrosti i neproračunatosti ne može uporediti ni sa jednim predsjednikom do sada. Često mu kažem ‘Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod'”, rekla je guvernerka, iskoristivši priliku da se javno dodvori svom pretpostavljenom i pljune u lice narodu u Srbiji.

Naravno, takav odnos Jorgovanke Tabaković prema sopstvenom narodu i ne treba da čudi, ako se ima u vidu astronomska plata od pola miliona dinara koju prima kao guverner NBS, te prezire sve one koji nisu na njenom nivou i nedostojni su njenog gospodara na Andrićevom vjencu.

Navikala je Jorgovanka da je vječito na državnim jaslama, a drugi dolazak na vlast je riješila da iskoristi maksimalno po sebe i svoje bližnje, pa smo tako saznali da Republički fond za zdravstveno osiguranje svojevremeno obezbjeđivao njenoj kćerki Mileni službeni automobil i vozača kako bi dva puta sedmično išla iz Novog Sada u Beograd na predavanja.

Ako je vjerovati tvrdnjama prvog šefa Tabaković, Vojislava Šešelja, koji je najbolje i zna, ona je kupila kćerki stan u Rimu, a njen zet, Nemanja Sekicki, postavljen je za drugog sekretara ambasade u Rimu kome su mjesečna primanja oko 4.500 eura.

Šešelj je pričao i o stanu u Novom Sadu od 144 m2 koji je trebalo da otplaćuje 40 godina, ali za 12 godina nije platila nijednu ratu, pa je Telekom, gdje je zaposlena, preuzeo njen dug i otplatio 78.000 eura.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.