KAFKIJANSKI PROCESI: Vukanović se pohvalio rekordnom isporukom plavih koverata

“Žurio sam na sjednicu pa nisam imao vremena da čitam sve presude, žalbe, predstavke, dopise i odgovore, ali bi bilo dosta posla i za cijelu advokatsku kancelariju, a ne za mene laika koji se brani sam”, piše Vukanović.

“Poštar Miloš danas popodne mi je, uz skupštinske materijale za sutrašnju sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, na kućnu adresu isporučio rekordnih 11 koverti od različitih sudova, od Ustavnog, Vrhovnog, Okružnog do presuda osnovnih sudova u Tesliću, Loparama i Trebinju”, napisao je narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Njegov blog prenosimo u cijelosti:

“U šali dobri Miloš reče da je pola torbe za mene, a polovina ostatku Zasada, te da nije znao da ima ovoliko različitih nijansi boja sudskih pošiljki i koverata.

Žurio sam na sjednicu pa nisam imao vremena da čitam sve presude, žalbe, predstavke, dopise i odgovore, ali bi bilo dosta posla i za cijelu advokatsku kancelariju, a ne za mene laika koji se brani sam.

Valjda ne isteknu rokovi dok se vratim sa sjednice, ali sve će doći na svoje i nema popuštanja pred pritiskom moćnika i kafkijanskim procesima njihovih poslušnika, korumpiranih kadija!

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, do konačne pobjede!”

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.