HomeHRONIKAMAFIJA MU JE UBILA OCA, A ON JE OD MUKE POSTAO VRHUNSKI...

MAFIJA MU JE UBILA OCA, A ON JE OD MUKE POSTAO VRHUNSKI NAPADAČ I – FATALNI ZAVODNIK! Na njegov šarm pala je i jedna Srpkinja!

Marko Borijelo je, kada se pojavio u Milanu, važio za jednog od najtalentovanijih napadača Evrope, predviđali su mu veliku karijeru, ali će ipak ostati upamćen kao plejboj i ljubitelj lagodnog života.

Gde je zabava i gde su najlepše žene na svetu, tu je najveći zavodnik među fudbalerima – Marko Borijelo.

Napadač se uvek maksimalno trudio da uživa u životu, koji ga u ranom detinjstvu nimalo nije mazio.

“Mog oca je ubila mafija kada sam imao deset godina. Pozajmio je novac jednom čoveku iz “Kasalesi klana” i taj tip nije hteo da mu vrati novac kada je otac tražio nazad. Bio je to Paskuale Sentore, bivši gradonačelnik”, drhtavim glasom je prepričavao Borijelo u jednoj emisiji.
Otkrio je da mu je fubal pomogao da se izbori sa ubistvom oca.

“Moja majka je odgajila dva brata i mene. Fudbal me nije spasao, fudbal mi je pomogao da se lakše nosim sa očevom smrću, zbog ove igre sam dobio odlučnost da se izborim za nešto važno u životu”, otkrio je Borijelo.

Odrastanje u siromaštvu ostavilo je brojne ožiljke.

“Živeli smo u u San Đovani Tedućiju, tamo je bila najveća koncentracija gangstera… Ne mogu da kažem da je to bilo odrastanje kao u džungli, ali nije bio ni Diznilend”.

Marko je u svojoj 36. godini potpisao za 15. klub u karijeri. Igrao je za najbolje italijanske klubove Milan, Juventus, Romu… Bio je i reprezentativac Italije, a ostaće upamćen kao najveći zavodnik među italijanskim fudbalerima.

Kažu da su u Italiji dve stvari sigurne. Prva je da će Juventus biti šampion, a druga da će Borijelo biti sa nekom lepoticom top klase.

Jedna zanimljiva anegdota vezana za Markove zavodničke sposobnosti dugo se prepričavala u Italiji. Naime, posle jedne utakmice izašao je sa saigračima u diskoteku. Odjednom mu je prišlo pet devojaka i gospodin je nestao na nekoliko sati. Niko nije znao gde se nalazi. Posle nekog vremena se vratio. Košulja mu je bila raskopčana, a kosa raščupana. Svedoci kažu da ga tako umornog nisu videli ni nakon najgorih treninga za vreme letnjih priprema.
Na njegov šarm je pala i jedna Srpkinja. Reč je o poznatoj manekenki, glumici i voditeljki – Nini Seničar. Ova zanosna Novosađanka imala je burnu vezu sa italijanskim golgeterom. Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a bili su osam meseci zajedno.

“Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla “Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu”, otkrila je Nina nakon raskida sa zgodnim Italijanom.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments