HomeNOVOSTISVIJETMISLITE DA VAM SIPA ALKOHOL U KOKTEL, A U STVARI... Konobar otkrio...

MISLITE DA VAM SIPA ALKOHOL U KOKTEL, A U STVARI… Konobar otkrio kako najčešće vara pijane goste: “Pa mi plaćamo ovo!”

Prema riječima konobara, uobičajeno je da pijane mušterije u kafićima iskorištava varajući ih.

Američki stručnjak za koktele Ben Smit otkrio je na svom TikTok profilu koristan manevar koji rješava jednu od najčešćih dilema s kojima se susreće konobarsko osoblje. U videu je Ben prikazao situaciju koja je previše poznata svima koji su ikada radili u industriji usluživanja hrane. Popratni naslov videa je bio sljedeći: “Kada tvoj pijani prijatelj inzistira na još jednom piću, a ti si svjestan da oni sutradan moraju biti na poslu.

“Rekao je s uvjerenjem da je moćno piće na putu. Dok se šepuri svojom tehnikom, ponavlja da ono doista dolazi. Umjesto da zapravo toči alkoholno piće u čašu, Ben daje dojam da je tako što oponaša čin . U stvarnosti, on puni čašu bezalkoholnim pićem kao što je sok ili voda. Nakon toga dodaje malo crveno obojenog soka i krišku limete, promiješa i kaže: ‘Dobro, jaka je otprilike pogoditi.’

Nakon što je video objavljen, brzo je postao viralna senzacija, prikupivši više od 11 milijuna pregleda, više od milijun lajkova i stotine komentara. Među onima koji su komentirali je i kolega barmen koji je napisao: “I ja radim isto i urlam!” No, nisu svi komentari bili pozitivni. Jedna je osoba čak zaprijetila nasiljem, rekavši: “Da si mi ovo napravio nakon što sam platio piće, posvađali bismo se. Samo budi iskren sa svojim mušterijama. P.S. Ja sam također barmen.” Drugi pojedinac se uključio: “Definitivno bih se uzrujao kad bih saznao da mi se ovo događa.

Video Pogledajte na ovom Konobar otkrio kako vara pijane goste u kafiću | Info | Društvo (mondo.rs)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments