HomeNOVOSTIREGIONNA JEDNOJ RUCI NOSI 200.000! SVADBA OD "MILION EVRA" U BEČU: Sve...

NA JEDNOJ RUCI NOSI 200.000! SVADBA OD “MILION EVRA” U BEČU: Sve pršti od luksuza, a vlasnik “poršea” je najveći šok

Raskošno vjenčanje s budžetom od milijun eura održano je u Beču.

Nedavno se pojavio TikTok video koji je gledatelje ostavio u čudu. Video prikazuje raskošnu proslavu vjenčanja, nazvanu još jednom aferom od “milijuna dolara”. Događaj se održao u Beču, a snimka dočarava veličinu i ekstravagantnost te prigode.

Počevši od prikaza raskoši koji je mnoge iznenadio, video prikazuje čovjeka koji se razmeće svojim bogatstvom izlažući svoje modne dodatke. Na desnoj ruci nosi prsten vrijedan 120.000 dolara, a na ruci sat od 80.000 dolara. Debeli, zlatni lanci koje je čovjek nosio oko vrata bili su još jedna žarišna točka koja je privukla veliku pozornost.

 

@bozic.uros

Svadba od milion evra u Beču 😳💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #narodnamuzika

♬ original sound – bozicuros

Video prikazuje skupocjeni “Porsche” izložen pored mladoženje koji je bio odjeven u svečano odijelo boje automobila. Nakon toga, skupina je otišla po mladu i pregovarala s njezinim ocem za njezinu ruku. Osim toga, video otkriva iznenađujuću činjenicu da je vlasnik raskošnog “Porschea” zapravo maloljetnik.

Potom je uslijedila uobičajena zamjena novca za mladenku, koja je iznosila desetke tisuća eura isplaćenih njezinom ocu. Mladenka, koja se zove Jennifer, okitila se u raskošnoj vjenčanici koju je kreirao svjetski poznati modni dizajner. Novopečeni par potom se provozao kočijom kroz srce Beča, izazivajući uzbuđenje među promatračima.

Mjesto na kojem su se održavale svečanosti činilo se zapanjujuće i skupo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments