HomeNOVOSTIREGIONNALOŽENA OBDUKCIJA VOZAČA KOJI JE 6 KILOMETARA IŠAO U SUPROTNOM SMERU! Ispituju...

NALOŽENA OBDUKCIJA VOZAČA KOJI JE 6 KILOMETARA IŠAO U SUPROTNOM SMERU! Ispituju se 3 verzije nesreće, jedna je ŠOKANTNA

Vozeći brzom trakom na autoputu, Dejan J. (53) je automobilom “fiat punto” ušao u suprotni smjer sa suputnicom N. K. (40), što je izazvalo udes na putu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sprovodi uviđaj u vezi sa saobraćajnom nesrećom koja se juče dogodila na autoputu “Miloš Veliki”. Kako javljaju beogradski mediji, tužiteljstvo je naložilo obdukciju vozača koji je preminuo, vještačenje vozila, toksikološke pretrage i identifikaciju nastradalog.

Podsjetimo, u pitanju je nesreća koja se dogodila kada je “fiat puntom” upravljao Dejan J. (53), a sa putnikom N.K. (40), te je ušao u suprotni trak autoceste, krećući se brzom trakom. Na kraju se “fiat” frontalno sudario s “hyundaijem” kojim je upravljao D.P. (30). Nakon sudara “punto” se zapalio, pri čemu je ozlijeđen vozač. Oba N.K. i D.P. su također povrijeđeni u nesreći te su nakon toga prevezeni u KBC Zemun na ukazivanje medicinske pomoći.

Istraga o ulasku Dejana J. u pogrešnu traku na Obrenovačkoj magistrali još traje. Kurir je dobio neslužbena saznanja koja otkrivaju tri moguća scenarija kako je “punto” završio u suprotnom smjeru. Jedna je mogućnost da je vozač pogrešno skrenuo na autocestu, što se ranije događalo kada vozači nisu bili upoznati s tim područjem. Druga mogućnost je da je vozač namjerno ušao u krivi trak. Izvor navodi da su mogućnosti i propuštanje skretanja ili krivo skretanje.

Prema riječima onih koji su poznavali žrtvu, Dejan J. je bio pravedna i poštena osoba. Dva su moguća motiva iza njegovih postupaka: namjerno samoozljeđivanje kao oblik samoubojstva ili uključenost u neku vrstu izazova.

Dejan J. bio je samac koji je radio kao maser i prodavao usisavače. Iako pomalo neobičan i osebujan, uvijek je bio pun poštovanja i nikada nije izazivao smetnje niti pokazivao aroganciju. Teško je povjerovati da bi si na takav način namjerno oduzeo život, pogotovo jer je s njim u automobilu bio suvozač. Ova nam se mogućnost čini potpuno nevjerojatnom. S druge strane, Dejan se aktivno bavio kreiranjem sadržaja za društvene mreže, uključujući live streaming i rasprave na različite teme. Ostaje nam nejasno što se jučer moglo dogoditi što je rezultiralo njegovom ozljedom, a Dejana J. svi poznajemo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments