HomeNOVOSTI"NE ŽELIM NIKOME DA BUDEM DRUGA!" Suzana Jovanović o krahu braka, vratila...

“NE ŽELIM NIKOME DA BUDEM DRUGA!” Suzana Jovanović o krahu braka, vratila se kod roditelja

Suzana Jovanović hrabro je podijelila svoja najskrivenija razmišljanja, upuštajući se u detalje svog prvog braka i kasnijeg razvoda.

Gotovo tri desetljeća talentirana pjevačica Suzana Jovanović pronašla je trajnu sreću u braku sa Sašom Popovićem, braku koji ih je blagoslovio kćerkicom Aleksandrom.


Suzana je prije veze s Popovićem bila u braku i imala je sina Danijela. Otvoreno je govorila o svom neuspješnom braku i izazovima s kojima se susrela kao mlada majka, rađajući vrlo mlada.

Ljubav me odmah pogodila. S nepunih osamnaest godina rodila sam sina na ovaj svijet. Kako je vrijeme prolazilo, otkrivala sam tajne koje su otkrivale da nisam jedina osoba u njegovom životu. Odbijam se zadovoljiti drugim mjestom. Zbog toga smo se odlučili rastati i službeno okončati naš brak”, naglasila je, a Suzana je na upit voditelja ispričala svoje iskustvo snalaženja u izazovima odgoja malog djeteta u tom razdoblju.

Govorila je o Saši, spomenuvši da je dijete malo. Ispričala je kako je uzela sina i dovela ga roditeljima, gdje su se svi timski brinuli za malenog. Uz njihovu pomoć sve joj je bilo lakše podnijeti.


Suzana je rekla da je Saša, svjestan njenog roditeljskog statusa, prvi predložio da joj se dijete pridruži u Beogradu. Bez oklijevanja je spremno prihvatio ideju i ponašao se onako kako dolikuje odgovornom i zrelom pojedincu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments