HomeNOVOSTI"NEMA ODUSTAJANJA": Ljuti protivnik režima i bivši predsjednik Srbije izlazi NA MEGDAN...

“NEMA ODUSTAJANJA”: Ljuti protivnik režima i bivši predsjednik Srbije izlazi NA MEGDAN Vučiću?

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić poručio je danas da njegova kandidatura na predsjedničkim izborima zavisi od toga da li bi ga zaista podržali svi koji bi stali iza kandidature, ali da on u svakom slučaju ne odustaje.

Na pitanje da li bi prihvatio da bude zajednički predsjednički kandidat opozicije, Tadić je za N1 rekao da to zavisi od razgovora i od uslova da li bi svi oni koji bi pristali na to zaista i stali iza toga.

„Nisam jednom učestvovao u izbornoj trci, a da su mi o glavi radili ljudi koji su mi bili iza leđa. Dovoljno mi je bilo tog iskustva“, rekao je Tadić.

On je naveo kako među imenima koja se pojavljuju u javnosti ne vidi nikog ko bi mogao da bude zajednički kandidat opozicije na predstojećim izborima.

Tadić je naveo i da, u slučaju nepostojanja zajedničkog opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima, „on preti Vučiću svojom kandidaturom“.

„Bio sam kandidat bez šanse i 2004. godine. Takođe, 2008. godine niko nije verovao da ću da pobedim. Čak su članovi moje stranke počeli da napuštaju brod, jer su ispitivanja javnog mnjenja govorila da Koštunica pobeđuje. Teško je uvek bilo, ali je uvek moguće. Nema odustajanja“, zaključio je Tadić.

sb

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments