HomeNOVOSTIPOLITIKANetanyahu obišao izraelske vojnike pa najavio: DOLAZI SLJEDEĆA FAZA!

Netanyahu obišao izraelske vojnike pa najavio: DOLAZI SLJEDEĆA FAZA!

 

Prema priopćenju iz njegova ureda, izraelski premijer Benjamin Netanyahu danas je posjetio izraelsko pješaštvo stacionirano u neposrednoj blizini Pojasa Gaze. U videu koji je došao uz izjavu, dao je izjavu koja sugerira da je sljedeća faza događaja neizbježna.

Bez davanja daljnjih pojedinosti, Netanyahu je objavio u videu: “Predstojeća faza je na putu. Jeste li spremni?

Izjava je izazvala pozitivnu reakciju pješaka.

Brandon Taylor Moore on X: “#Netanyahu is preparing the #Israel army for the globalist’s plans. He is literally asking the soldier if he is prepared for the next step. https://t.co/FNltm5j4ue” / X (twitter.com)

Danas je njemačka vlada objavila da je kancelar Olaf Scholz razgovarao s Netanyahuom o trenutnim okolnostima u Izraelu. Ovo dolazi nakon nedavnog napada Hamasa koji se dogodio prošle subote.

Kako se navodi u priopćenju, čelnici su telefonski razgovarali i postigli međusobno razumijevanje o potrebi sprječavanja eskalacije regionalne krize. Naime, složili su se da je neophodno spriječiti Hezbolah da se upliće u sukob.
Prema objavi, Netanyahu je obavijestio Scholza o naporima Izraela da zaštiti civile u Pojasu Gaze, ali je također spomenuo da te napore koči Hamas.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments