HomeMAGAZIN"NISAM POKUŠAO DA SEBI ODUZMEM ŽIVOT" - Prva slika Bojana Tomovića iz...

“NISAM POKUŠAO DA SEBI ODUZMEM ŽIVOT” – Prva slika Bojana Tomovića iz bolnice zatvorenog tipa, leče ga STRUJOM: Jako sam loše!

Bojan Tomović, pjevač, primljen je u bolnicu zbog pogoršanog stanja. Odlučio je potražiti liječničku pomoć i sam se javiti u bolnicu.

Nakon nekoliko dana Bojan Tomović i dalje je zatvoren u bolnici gdje se liječi od depresije koja je posljedica bipolarnog poremećaja. U izjavi iz bolnice, pjevač je podijelio uvide o svom trenutnom stanju uma, kao i o vrsti medicinske skrbi koju prima. Uz to, poslao je svoju sliku iz bolničkog kreveta.

Prvotno su neki izvori u medijima tvrdili da je pjevačica pokušala samoubojstvo, no Tomović je opovrgao te navode. Osim toga, objavljeno je da je dobrovoljno sam primljen u bolnicu nakon što je primijetio pad svog fizičkog stanja.

Bojan Tomović već se nekoliko dana liječi od depresije izazvane bipolarnim poremećajem u zatvorenoj bolnici. Pjevač se nedavno oglasio iz bolničke postelje otkrivši podatke o svom trenutnom stanju, vrsti terapije na kojoj je, a čak je podijelio i svoju fotografiju.

Prvo su pojedini mediji propagirali tvrdnju da je pjevačica pokušala samoubojstvo, što je Tomović odmah demantirao. Osim toga, objavljeno je da je dobrovoljno otišao u bolnicu nakon što je shvatio da mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments