HomeNOVOSTI"NISMO PLANIRALI OVAKO, ALI KAD JE VEĆ TAKO...": Amidžić se oglasio nakon...

“NISMO PLANIRALI OVAKO, ALI KAD JE VEĆ TAKO…”: Amidžić se oglasio nakon što je otkriveno da mu je devojka trudna

Ognjen Amidžić potvrdio je da iščekuje dolazak drugog djeteta.

Nakon nedavne vijesti da Minu Naumović, voditeljku po izboru Ognjena Amidžića, očekuje, cijenjeni voditelj je odlučio da prvi put javno podijeli ovu radosnu vijest.

Ognjen je za “Kurir” rekao da će on i Mina uskoro postati roditelji, iako još nisu imali namjeru da ta vijest izađe u javnost. Ipak, presretni su i željno iščekuju dolazak svog djeteta. Ognjen je izrazio zahvalnost na razumijevanju i naveo da će o svemu biti prilike razgovarati u skorije vrijeme.

Mini i Ognjen čekaju prvo zajedničko dijete. Vrijedi napomenuti da Ognjen iz prethodnog braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju, kojeg su dobili 2013. godine. Ognjen i Danijela razveli su se prošle godine nakon desetljeća braka. Nekoliko mjeseci nakon razvoda saznalo se da je Ognjen uplovio u vezu s Minom, koja je članica ekipe njegove emisije “Amidži šou”.

Danijela je čestitala bivšem suprugu i njegovoj novoj partnerici Mini kada je govorila o njihovoj novoj romansi.

Danijela je veselog izraza lica izrazila želju da svi dožive ljubav. Kao netko tko cijeni sve što je pozitivno i estetski lijepo, nada se da svi mogu doživjeti isto. Danijela je nakon razvoda pronašla novu ljubav s Jevremom Kosnićem, bivšim nogometašem koji je postao biznismen, te već mjesecima uživa u njegovom društvu.

Naime, Ognjen Amidžić ovih je dana otkrio kako mu je želja da nakon rođenja sina ima kćerku koju će pridružiti obitelji.

“Iskreno je izrazio svoju želju, dvaput naglasivši svoju čežnju za tim. Vjerovao je da je to sastavni dio njegova života koji mu trenutno nedostaje. Dobivanje toga donijelo bi mu potpuno zadovoljstvo i obnovljeni osjećaj svrhe.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments